@shaymitchell

H&M komplet koji će se jako brzo rasprodati!

Da je H&M ovih dana izbacio novu jesensku kolekciju, koja je pomela njihovu high street konkurenciju, sad već svi znaju! Brend je održao poseban event u London na kojem je obilježena njihova nova era, kao i predstavljeni komadi koji će dominirati nadolazećom sezonom – a koji su već dostupni za kupnju. Jedan od njih je i komplet lakirane košulje i mini suknje u najtraženijoj boji sezone – bordo! Ovaj komplet privlači pažnju svojim odvažnim izgledom, idealnim za jesenske večernje evente.

@brittanyxavier
@voguegermany

@Shay Mitchell at the launch party of @H&M’s Autumn/Winter 2024 collection in London. #voguegermany #shaymitchell #shay #shaymitchelledit #prettylittleliars #tiktokfashion #londonfashionweek #lfw

♬ Taste by Sabrina Carpenter – Music Society 🎶

Lakirana košulja izrađena je od visokokvalitetnog materijala s visokom sjajnom završnom obradom, što joj daje poseban futuristički i luksuzni štih. Gumbi presvučeni tkaninom, duž cijele košulje dodaju klasičan element ovom modernom komadu, dok oversized kroj stvara savršen balans između modnog statementa i udobnosti. Uz mogućnost kombiniranja s drugim komadima iz ormara, ova košulja je idealna za dnevne, ali i večernje modne kombinacije.

 

@emilyybnz

RUN !! #hm #newin #burgundy #fashiontok #fallfashiontrends

♬ HOT TOPIC – Ashley Iman

Osim što se bordo košulja može isfurati na traperice ili, pak, hlače od odijela, potpuni efekt postići ćete ako je nosite uz mini suknju, kao što su to već učinile brojne influencerice i TikTok zvijezde! Mini kroj u kombinaciji s istim lakiranim finišem daje izražajnu i hrabru siluetu koja je nezaobilazna za sve fashioniste ove sezone. Suknja je jednostavnog dizajna s praktičnim džepovima, dodajući suptilnu strukturu i funkcionalnost uz neizbježnu dozu stila.

 

@sarahklefisch

H&M Haul❤️‍🔥 Bordeaux Set : 1253171001 Fake Leather Dress: 1253873001 Khaki Set: 1231343012 Leather Jacket : 1218320001 #outfitinspiration #hmhaul #hmfallhaul

♬ original sound – DJ R-LO | The Peoples DJ

Bogata nijansa bordo boje daje ovim atraktivnim komadima dozu elegancije, a total bordo look se može upotpuniti i s čizmama švedskog high street brenda koje se savršeno uklapaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

@brittany.xavier

Short but sweet trip to London to celebrate H&M’s new Fall collection with an amazing event. The new styles are so elevated and effortlessly chic 🇬🇧 @H&M #hm #ad

♬ original sound – Brittany Xavier

 

Bez obzira na to hoćete li košulju i mini suknju nositi u kompletu ili odvojeno, riječ je o komadima koji će ove sezone definitivno biti među najprodavanijima u H&M ponudi! Cijena suknje iznosi 14,99 eura, a cijena košulje je 39,99 eura, a komplet je dostupan za kupnju na webshopu te u H&M dućanima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, H&M, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0