@sweedbeauty

Sweed Beauty Glass Skin tekući puder je novi it proizvod na društvenim mrežama. Može se kupiti i u Hrvatskoj!

Ako tražite puder koji će vašu kožu učiniti besprijekornom i sjajnom, onda je vrijeme da otkrijete tekući puder Sweed Beauty Glass Skin. Ovaj revolucionarni proizvod brenda Sweed Beauty je pravi must have za vašu kozmetičku torbicu, pogotovo ako težite prirodnom, svježem i blistavom izgledu kože, trendu poznatom kao glass skin.

@sweedbeauty

Ovaj tekući puder ima ultra laganu teksturu koja se savršeno stapa s kožom, pa ona može “disati”, a istovremeno ujednačava ten i prekriva nesavršenosti. Glavna karakteristika ovog pudera je njegova sposobnost stvaranja savršenog, prozračnog završetka s efektom kože poput stakla – glatke, sjajne i blistave, baš kao da ste upravo došli s luksuznog tretmana lica.

@kensnation

you mess with my best friend you mess with me 🫵

♬ original sound – Kensington

Ovaj puder je posebno dizajniran da pruži prirodnu prekrivenost ostavljajući kožu svježom i hidratiziranom kroz čitav dan, bez osjećaja težine. Njegova formula prilagođava se svim tipovima kože, uključujući i suhu i masnu, dok istovremeno hrani i zaglađuje kožu zahvaljujući njegujućim sastojcima kojima je puder obogaćen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SWEED (@sweedbeauty)

@aliandreeamakeup

This is @Sweed Beauty Glass Skin Foundation #makeup #makeupartist #newmakeup #foundation #foundationreview #aliandreeamakeup

♬ original sound – Andreea Ali

Koji su glavni benefiti ovog tekućeg pudera?

Efekt staklene kože, jedan od glavnih trendova u svijetu ljepote, jednostavan je za postići korištenjem ovog tekućeg pudera koji stvara savršeno sjajan ten. Puder ne opterećuje kožu, pružajući osjećaj prozračnosti dok prekriva nepravilnosti i crvenilo. Formula omogućava dugotrajan učinak koji ostaje postojan cijeli dan, bez potrebe za čestim popravljanjem. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, koža će biti nahranjena i zaštićena od vanjskih utjecaja.

@raminaabenjamin

Testar Glass Skin Foundation! ÄÄÄÄÄLSKAR @Sweed Beauty

♬ originalljud – Raminaabenjamin

Za postizanje najboljeg efekta, puder se nanosi pomoću beauty blendera, četkice ili, najjednostavnije, prstima, ovisno o tome koju razinu prekrivanja želite postići. Započnite s malom količinom pudera i nanesite ga od sredine lica prema van, postupno ga blendajući u kožu.

@sweedbeauty

The ”Glass Skin Foundation”offers a light reflecting and flexible formula and leaves the skin supple with a true source of natural radiance and guarantees non-stop hydration 🩵 ⚡️ Juliette wears shade 09 ⚡️ A hybrid between skincare and foundation ⚡️ Protects the skin from external aggressors #sweedbeauty #clean #vegan

♬ original sound – mayadelilah

Ako tražite puder koji će istovremeno pružiti prirodan sjaj, hidrataciju i dugotrajnu pokrivnost, Sweed Beauty Glass Skin tekući puder je pravi izbor za vas. Ovaj inovativni proizvod kombinira sve što vam je potrebno za postizanje besprijekornog izgleda kože, a ujedno prati najnovije beauty trendove. Ne propustite priliku da dodate ovaj puder u svoju kozmetičku torbicu i isprobate čaroliju staklene kože na vlastitom licu! Dostupan je za kupnju u The Rite storeu u Zagrebu, a njegova cijena iznosi 50 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0