Zara sandale s potpeticom u boji sezone će uskoro biti rasprodane!

Sandale s potpeticom koje su nam zapele za oko na Zara webshopu oduševile su nas jednostavnim, ali sofisticiranim dizajnom, a uz to dostupne su u nijansi koja trenutačno dominira modnim svijetom – čokoladno smeđoj! Ova bogata nijansa, koja suptilno spaja neutralan ton i dojam sofisticiranog luksuza, pravi je hit sezone, i ove kožnate sandale to savršeno utjelovljuju.

Zara

 

Ono što odmah privlači pažnju je minimalistički, a opet efektan dizajn. Square toe oblik i dalje vlada te daje cipelama cool štih, a tanki remenčići graciozno obavijaju stopalo, čineći ih idealnim izborom za sve prilike – od večernjih izlazaka do poslovnih sastanaka. Međutim, ono što ove sandale izdvaja je metalni detalj zlatnoj sjaja na jedom od remenčića, koji diskretno sjaji i daje dozu luksuza sandalama.

Zara
Zara

Visina potpetice je promišljeno dizajnirana – sandale su dovoljno visoke da vizualno produlje noge, a dovoljno udobne da u njima možete provesti čitav dan ili večer. Ove sandale su savršen par ako želite postići effortless chic izgled, a čokoladno smeđa boja lako se kombinira s gotovo svakim komadom iz ormara, bilo da je riječ o lepršavoj haljini ili trapericama.

Zara

Cijena od 49,95 eura stavlja ih u kategoriju pristupačne luksuzne obuće te su zato postale pravi hit među fashionisticama. Ako vas je čokoladno smeđa već osvojila i tražite neki komad u toj nijansi kojim možete upotpuniti svoju garderobu, ove Zara sandale su definitivno odličan izbor! Dostupne su za kupnju putem službene stranice brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografija: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0