Alex Rivière lansira kolekciju modnih dodataka s omiljenim brendom Aquazzura

Modne suradnje dizajnera i influencerica ono su što je postala norma u modnoj industriji s obzirom na to da brendovi uz kolaboracije žele doprijeti do brojnije publike. Posljednja u nizu takvih je ona talijanskog brenda cipela Aquazzura i influencerice koja nas iznova oduševljava svojim stilom, Alex Rivière. Zajedno su osmislili kolekciju modnih dodataka za sezonu Resort 2025. godine, no dobra je vijest da komadi u prodaju stižu već ovih dana. Odlučili smo otkriti sve detalje!

Influencerica i dizajner Edgar Osorio stvorili su kolekciju koja se ističe svevremenskim dizajnom, a modeli capsule kolekcije osmišljeni su tako da svakoj ženi odgovaraju od jutarnjih uredskih sati pa sve do večernjih, svečanijih prigoda. Već prvi pogled na kampanju u kojoj se našla sama Rivière otkriva da se u kolekciji nalaze ravne cipele, kao i one nešto senzualnije, a svi modeli savršeno spajaju dobar dizajn i udobnost. Upravo je to bila temeljna ideja kolekcije koju su zajedničkim snagama stvarali Rivière i Osorio, inače dugogodišnji prijatelji,  stvoriti cipele koje predstavljaju eleganciju i one koje će se prilagoditi svakom godišnjem dobu.

Alex Rivière i Edgar Osorio

Paleta boja kolekcije temelji se na klasičnim i svevremenskim tonovima, poput crne i bež, nudeći opcije da se jednostavno mogu kombinirati s različitim odjevnim kombinacijama. No, uz brojne modele cipela, u capsule kolekciji predstavljene su i dvije torbice, jednostavnog i modernog dizajna, izrađene od kože s krokodilskim printom. Detalj okrugle i zlatne metalne koče daje pomalo vintage štih takvim komadima i nedvojbeno ga čini chic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Kako je i sama influencerica sinoć na svom Instagram profilu najavila, kolekcija će biti dostupna od danas, 10. rujna u buticima Aquazzura i na službenoj stranici kuće. U nastavku teksta otkrijte još fotografija kampanje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Aquazzura

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0