Ove crne Isabel Marant gležnjače su must have za prijelazno razdoblje!

Ako tražite savršen komad obuće koji će vaš outfit podići na novu razinu, Isabel Marant kožnate čizme s niskom potpeticom su idealan izbor. Ove čizme spajaju luksuz, udobnost i svevremenski stil, čineći ih nezaobilaznim dodatkom za sve modne kombinacije, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem outfitu. Uz to, možete ih nositi već sad u prijelaznom razdoblju između ljeta i jeseni, kao i tijekom čitave hladnije sezone.

MyTheresa
Net-a-Porter

Ono što Isabel Marant čizme čini posebnima je njihov dizajn koji je vješto izbalansiran između sofisticiranog i casual stila. Mekana koža daje im luksuzni izgled, dok opušteni, naborani efekt omogućuje da se lako uklapaju u različite modne kombinacije. Visina pete pruža dodatnu eleganciju i ženstvenost, ali zadržava udobnost zahvaljujući stabilnoj, debljoj te niskoj potpetici.

MyTheresa
Mytheresa

Čizme brenda Isabel Marant savršeno pristaju uz gotovo sve – od skinny traperica, preko midi suknji, pa sve do lepršavih midi haljina. Za chic dnevni look, kombinirajte ih s oversized pletivom i suknjom od trapera. Ako idete u večernji izlazak, uz njih nosite kožnatu mini suknju i bluzu s lepršavim rukavima. Njihova crna boja čini ih idealnim neutralnim komadom koji će nadopuniti svaki outfit, dok naborani efekt dodaje dašak opuštenosti i nonšalantnog stila.

Mytheresa

Čizme su definitivno  investicija koja će trajati sezonama. Kvalitetna izrada i vrhunski materijali znače da će ove čizme izdržati test vremena, a njihov klasičan dizajn nikad neće izaći iz mode. Bez obzira na trendove, ove čizme uvijek će biti u vrhu modnih odabira zbog svoje svestranosti i izdržljivosti.

Bilo da želite dodati malo stila svakodnevnim kombinacijama ili tražite statement komad za posebne prilike, Isabel Marant gležnjače s niskom potpeticom su idealan model. One savršeno spajaju udobnost, funkcionalnost i prepoznatljiv stil koji odiše modernim, ženstvenim duhom. Investirajte u ovaj svevremenski komad, sigurno ćete ga nositi u nadolazećoj sezoni, ali i još godinama! Cijena modela iznosi 690 eura i dostupne su za kupnju putem MyTheresa stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0