@catspanti

Popularna australska influencerica oduševila nas je svojim bridal lookovima!

Ako ste u posljednjih mjesec dana završili na bridal strani TikToka, sigurni smo da vam je iskočio barem jedan video australske influencerice Cat Spanti čije je vjenčanje ovih dana održano u Rimu. Kako je sama otkrila, putem niza videa koje je dijelila tijekom čitavog procesa planiranja, organizacija velikog dana potrajala je čak dvije godine, a samo vjenčanje bilo je event od dva dana kojem je prethodila i djevojačka zabava održana netom prije, također u Rimu. Iako je riječ o prekrasnim lokacijama i još ljepšem, elegantnom uređenju, ono što nas je oborilo s nogu s lookovi koje je Australka nosila tijekom svadbenog slavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

@catspanti

Replying to @ 1 Chunky Boy the making of and how we designed my custom wedding welcome party look: the Roma gown by @MAËLLE 🤭 #wedding #bride #weddingtiktok #weddingdress #italianwedding #bridetobe

♬ original sound – catspanti

Haljina koju je nosila na večeri prije vjenčanja jedna je od najkreativnijih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a izrađena je po njezinoj ideji i mjerama u suradnji s brendom Maëlle. Haljina se ističe zbog skulptularnog gornjeg dijela, koji izgleda kao mini haljina, dok je donji dio čipkasta maksi suknja koja gotovo u potpunosti otkriva noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

S obzirom na to da je odabrala čipku s nešto većim motivom, za razliku od onog sitnijeg, maksi je suknja od mekane francuske svile radila fantastičan kontrast gornjem dijelu te je otkrivala noge i srebrne sandale brenda Rene Caovilla koje je uparila s haljinom. Kako bi zaokružila ovaj fantastičan bridal look, koji je bio dostojan i velikog dana, influencerica je nosila mikro torbicu od kože srebrnog sjaja kuće Fendi, naušnice s kristalićima brenda Alessandra Rich i sat Cartier Panthere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

Iako je haljina za večeru bila prekrasna, i potaknula salve oduševljenja na Instagramu i TikToku, mladenka se tijekom večeri presvukla u komplet brenda Fancì Club koji je sastojao od korzeta i midi pencil suknje ukrašene cvjetnim 3D aplikacijama i naborima po cijeloj dužini. Ovaj retro look je zaokružila niskama bisera s potpisom bridal brenda modnih dodataka Magnolia Ave te jednostavnim špic salonkama u bijeloj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

@catspanti

Replying to @Zoootopia🇵🇸freePalestine My wedding ceremony gown by Vivienne Westwood – the bodice is actually subtly adorned with crystals that you could only see in certain light. I wore it with @Tiffany&Co. white gold Link Necklace with Pavé Diamonds as a choker and @FERRAGAMO Eva Heels in silver. I wanted to make sure I looked and felt like myself when I walked down the aisle, and opted for no bouquet and instead held one singular deep red rose. Content by the incredible @Olivia Burrows Sutherland ❤️ #wedding #weddingtiktok #weddingdress #destinationwedding #viviennewestwood

♬ Love story orchestra – ⚜️

Za ceremoniju vjenčanja, koja se održala u vrtu luksuzne event lokacije koja potječe iz 17. stoljeća pod nazivom Villa Aurelia, mladenka je odabrala jedan od klasičnih modela iz bridal kolekcije dizajnerice Vivienne Westwood. Njezine su vjnečanice poznate po iznimnoj konstrukciju koja se ne može iskopirati, a korzetirani gornji dijelovi te nabori na donjim dijelovima stvaraju figuru koja djeluje poput skulpture. Takve su vjenčanice prepoznatljive na prvu, klasici u svijetu vjenčanja, a u posljednje vrijeme su u trendu – iako je riječ o komadima koji nikad ne mogu biti out.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

Spanti je odabrala verziju Galaxy haljine, koja je originalno kreirana za crveni tepih. No, svidjela se brojnim mladenkama pa je brend počeo kreirati i bridal verziju te haljine, i to s plaštem koji se pruža poput šlepa sa stražnje strane te u varijanti s kristalićima. Influencerica je ovom klasičnom modelu dodala statement detalj – na dijelu kod dekoltea bile su našivene presijavajuće ljuskice koje su stvarale sjajan efekt vidljiv posebno na fotografijama. Vjenčanicu je uparila s jednostavnim kratkim veom te choker ogrlicom kuće Tiffany & Co.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Spanti (@catspanti)

Kad je došlo vrijeme za svadbeni party mladenka se presvukla u čipkastu haljinu s visokim ovratnikom i otvorenim leđima koja također nosi potpis brenda Maëlle. Ovaj je look bio pun pogodak za tulum s obzirom na to da je također bio obogaćen ušivenim ljuskicama koje se presijavaju što je posebno dobro izgledalo pod svjetlima dancefloora. Uz tu je kreaciju Spanti uparila mini bijelu torbicu brenda Bvlgari iz njihove ikonične linije Serpenti, što je bio hommage lokaciji na kojoj se svadba održala, s obzirom na to da ta kuća potječe iz Rima.

Lookovi koje je ova mladenka nosila ujedno su odvažni, ali imaju i dozu elegancije, a definitivno vam mogu biti inspirativni ako planirate vlastite bridal outfite.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@catspanti)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0