Ovaj kaput francuskog brenda je sve što želimo nositi na početku jeseni

S dolaskom jesenskih dana, pravo je vrijeme da svoju garderobu obogatite novim komadima koji će vas grijati, a istovremeno ostati u skladu s najnovijim modnim trendovima. A mi smo pronašli savršen kaputić za prijelazno razdoblje, koji spaja udobnost i eleganciju u jednom – riječ je o modelu pariškog brenda Ba&sh.

Ovaj kaput se izdvaja svojom jedinstvenom siluetom, inspiriranom tradicionalnim kimonom. Kratak kroj s širokim, lepršavim rukavima pruža prepoznatljiv izgled koji je istovremeno sofisticiran i moderan. Upečatljiv kožnati remen s kopčom u boho stilu naglašava struk i daje mu dodatnu dozu šarma. Kaput se može nositi zatvoren, za elegantan i ženstven izgled koji stavlja naglasak na figuru ili ga, pak, možete nositi otkopčanog, za opušteniji i ležerniji dojam.

@fridaagnesottosson

September 1st and reunited with this babe 🫶🫶

♬ Pop Star – Coco & Clair Clair

Ono što posebno volimo kod ovog kaputa je njegova svestranost. Njegov sofisticiran i elegantn stil omogućava vam da ga kombinirate s gotovo svim odjevnim komadima u garderobi. Za jesenski boho chic look, pokušajte ga nositi s midi haljinom s printom i čizmama s potpeticom. Kaput će dodati dašak pariške elegancije vašem outfitu i privući poglede gdje god se pojavili.

Kaput brenda Ba&sh nije samo lijep, već je i održiv. Vuna korištena za izradu ovog kaputa dolazi od dobavljača koji osigurava dobrobit životinja i održivo upravljanje pašnjacima. Na taj način, možete biti sigurni da, uz ovaj modni komad, birate i etički odgovorne proizvode koji čuvaju okoliš.

Ovaj elegantni kaput dostupan je u dvije klasične nijanse – prljavobijeloj i crnoj. Obje boje su savršene za jesen i lako se kombiniraju s različitim stilovima i tonovima. Bilo da preferirate svijetlije ili tamnije nijanse, pronaći ćete opciju koja će savršeno odgovarati vašem ukusu.

@teyag10

Fav coat @Bashparis ✨ #fashioninspo #fashiontiktok #fashion #inspo #foryou

♬ pink n white – *ੈ✩‧₊˚

Cijena ovog kaputa iznosi 395 eura, što ga čini investicijom koja se isplati. Zahvaljujući svevremenskom dizajnu i kvaliteti, ovaj kaput će vas pratiti kroz mnoge jeseni i zime koje dolaze, uvijek ostajući modni klasik u vašem ormaru. Posjetite web stranicu brenda i nabavite svoj kaput već danas, kako biste ovu jesen dočekali u stilu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Ba&sh

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0