U zagrebački concept store stigli Magda Butrym komadi!

Osim što možemo uživati u brojnim modnim brendovima putem brojnih webshopovima, posljednjih godina u Zagrebu se otvara sve više concept storea koji u ponudi imaju brojne brendove do kojih nam je inače teže doći. Kao jedan od takvih dominantnih dućana u Zagrebu je Magali Concept Store. A ovih nas je dana oduševila vijest da su u Magali stigli komadi ultrapopularnog poljskog brenda Magda Butrym!

Radi se o brendu elegantne i profinjene estetike koju obožavaju ljubiteljice ženstvenog stila. Brend je 2014. godine osnovala poljska dizajnerica, a zasniva se na ženstvenim i pomalo seksepilnim silueta. Ono zbog čega je brend postao toliko popularan su zasigurno mini haljine upečatljivog cvjetnog printa, i drugi komadi koje krase zanimljivi dodaci poput predimenzioniranih cvjetova izrađenih od tkanine.

@vittoria

Već ubrzo nakon lansiranja, brend je postao planetarno popularan zbog svoje ready-to-wear kolekcije i komadi osmišljeni za večernje izlaske i svečanije prigode, no u kolekcijama se mogu pronaći i modni dodaci; cipele, torbe i nakit. Ukratko, radi se o brendu koji njeguje kvalitetne izrade i surađuje s brojnim umjetnicima i majstorima zanata diljem Poljske.

Sudeći po objavama na Instagramu, u concept storeu dostupna je Pre-fall 2024. kolekcija, koja odiše bogatim materijalima i prigušenijim bojama, poput maksi dugih crnih haljina, statement bordo kožnate jakne i poželjni komadi od trapera.

Uz ovaj novi pothvat zagrebačkog concept storea, Hrvatice će još više moći uživati u fantastičnim modnim komadima s potpisom slavne dizajernice!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0