Jakna od brušene kože je najtraženiji komad za jesen. Ovo je 15 modela koji će vas osvojiti!

S obzirom na to da je svako prijelazno doba poznato po tome što u garderobu unosimo bogatije materijale, zagasitije boje i statement komade, i ove ste sezone sigurno u potrazi za takvima! Kao jedan komad koji posljednjih dana konstantno viđamo na webshopovima omiljenih brendova, ali i na društvenim mrežama, zasigurno je jakna izrađena od brušene kože! Stoga, ako želite jednu takvu, pravo je vrijeme da je priskrbite u svoj ormar!

@mao.ge

Unatoč tome što komade od brušene kože nosimo duž cijele godine, jesenski mjeseci oni su kad napokon iz ležernijih komada uskačemo u takve statement odjevne odabire. Komadi od brušene kože već su sezonama obožavani, no najčešće se radi o modnim dodacima poput torbi i cipela, no ove je sezone, čini se, glavnu riječ preuzela jakna u takvoj izradi.

@matildadjerf

U aktualnim kolekcijama brendova pronašli smo najviše jakni kratkog kroja i izraženog ovratnika uz izradu od brušene kože u svijetloj nijansi, no jednako i tako onim nešto tamnijim, što će biti sjajan odabir za kasniju jesen.

Pinterest

No, od svih komada koje smo pronašli na webshopovima brendova, onaj brenda Massimo Dutti čini se da pripada u kategoriju viralnih. Naime, već danima na toj društvenoj mreži isključivo viđamo kratku jaknu u svijetloj bež nijansi od brušene kože, s jasnim ovratnikom i crnim gumbima koji tom komadu daju statement izgled.

@didem.kocak

Massimo dutti has really pretty jackets im in love #massimodutti #massimoduttihaul #tryonhaul #haul #fitcheck #fashiontiktok #suedejacket

♬ original sound – 🐈‍⬛

@lisaholdshteyn_

Pre-fall outfit <3 #outfitoftheday #prefalloutfits #effortlesschic #suedejacket #fallfashion #fallfashiontrends #massimodutti #falltrends #fashiontiktok

♬ original sound – 💌

Osim toga komada španjolskog brenda, mnogo je drugih koji su nas se dojmili! U nastavku teksta otkrijte koje smo jakne od brušene kože izdvojile kao favorite.

& Other Stories
& Other Stories
Bode (Net-a-Porter)
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
Massimo Dutti
Ralph Lauren
Staud (Net-a-Porter)
Toteme (My Theresa)
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti, Zara, Mango, H&M, Net-a-Porter, Mytheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0