Louis Vuitton

Louis Vuitton predstavlja Neverfull torbu u novoj verziji!

Francuska modna kuća Louis Vuitton ponovno pomiče granice luksuza i praktičnosti lansiranjem nove verzije svoje legendarne Neverfull torbe, sada prilagođene da se može nositi na obje strane. Ova ikonična torba, prvi put predstavljena 2007. godine, odmah je postala hit zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i prepoznatljivog Louis Vuitton monograma otisnutog na torbi. Neverfull je model dizajniran kako bi zadovoljio sve potrebe modernih žena – dovoljno je velik da u njega stanu sve esencijalne stvari, bilo da idete na posao, plažu ili putovanje.

pinterest

Unatoč tome što godinama egzistira na tržištu, model Neverfull nikad nije izgubio na popularnosti. Glasine o njezinom ukidanju prošle godine izazvale su buru na društvenim mrežama, što je dovelo do stvaranja lista čekanja i povećanja potražnje na tržištima preprodaje. Prema podacima s platforme Vestiaire Collective, ova torba ostaje druga najpopularnija Louis Vuitton torba (na prvom mjestu nalazi se model Pochette), s prosječno 800 pretraživanja dnevno. Lyst platforma također bilježi rast od 355 posto u interakcijama s proizvodima ovog tipa, što jasno odražava rastući trend luksuznih torbi za svakodnevnu upotrebu.

Ova torba nalazi se na vrhu liste onih koje kombiniraju luksuz i praktičnost – od Dior Book Tote modela preko Celine Cabas pa sve do Saint Laurent Icare Maxi torbe, potrošači su sve više usmjereni na funkcionalnost bez kompromisa po pitanju stila. Neverfull je postala simbol praktičnosti i elegancije, a nosile su je poznate ličnosti poput Reese Witherspoon i Diane Kruger, dok su je redizajnirali renomirani umjetnici poput Grace Coddington, Yayoi Kusame i Jeffa Koonsa. A sad je Louis Vuitton predstavio sasvim novu verziju!

Ove jeseni stiže Neverfull Inside Out

Ove jeseni, Louis Vuitton nastavlja redizajnirati ovaj model s lansiranjem nove verzije – Neverfull Inside Out. Ova nova iteracija, koja će biti dostupna u buticima od 20. rujna, predstavlja reverzibilni dizajn torbe u verzijama i od kože i od platna. Kao i kod originalne Neverfull, praktičnost ostaje u središtu dizajna. Model koji se može nositi na dvije strane omogućava mijenjanje izgleda torbe s lakoćom, pružajući još veću svestranost za svakodnevnu upotrebu.

Osim što je izuzetno elegantna, Neverfull je tehnički besprijekorna. Tanki, ali čvrsto prošiveni ručkovi mogu nositi težinu veću od 100 kilograma, a bočni remeni omogućuju promjenu oblika torbe i osiguravaju sigurnost njezinog sadržaja. Uz torbu dolazi i odvojivi pouch, koji  se može koristiti kao džep ili clutch torbica.

Ova torba zadržava sve karakteristike zbog kojih je originalna torba postala klasik, ali sada s dodatnom dozom praktičnosti i inovacije. Za sve ljubitelje luksuznih torbi koji cijene funkcionalnost i bezvremenski dizajn, nova verzija Louis Vuitton Neverfull Inside Out sigurno će postati neizostavan dodatak u garderobi.

Louis Vuitton još jednom dokazuje da klasici uvijek pobjeđuju, a uz ovu novu verziju, Neverfull nastavlja svoj neprekidni uspjeh i postavlja nove standarde u svijetu luksuzne mode.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Louis Vuitton

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0