Iva Marušić 21.08.2024. Fashion

Ovaj total high street look je idealan za povratak u grad tijekom vrućina

Komad koji dominira it modnim listama ove godine definitivno je komplet! Bilo da se radi se o pidžama kompletima, onima koje čine hlače na crtu i prsluk od odijela ili, pak, lanenim i pamučnim kompletima za ljetne prilike, viđamo ih posvuda – na webshopovima omiljenih brendova ili fotografijama influencerica čiji nas stil inspirira. Zato nam je pažnju privukao i još jedan chic model, koji je dio total looka idealnog za povratak u grad pri visokim temperaturama.

@clairerose

Influencerica Claire Rose Cliteur prilikom ljetovanja odjenula je komplet brenda NA-KD, točnije onaj iz kolekcije koju je brend stvorio u suradnji s Larissom Mills. Radi se o kolekciji o kojoj smo pisali ovog proljeća i koja nas je na prvu osvojila zbog chic krojeva, elegantnih materijala i silueta koje će obožavati ljubiteljice svevremenskog stila. Takav je i ovaj komplet, koji čine duge pamučne hlače i bluza, oba komada izrađena od lana u bijeloj nijansi uz vezene floralne detalje.

@clairerose

some new finds i found on @nakdfashion

♬ original sound – Claire Rose

Rose ga je isfurala s elegantnim japankama uz potpeticu, također u bijeloj nijansi te predimenzioniranu torbu izrađenu od brušene kože i time kreirala look koji će istovremeno odogovarati i uz ljetne večeri na obali, kao i u gradu.

Ipak, ako ovaj komplet poželite odjenuti u ured ili za gradske šetnje, savršeno će odgovarati i uz balerinke, čime ćete stvoriti chic i ležeran gradski look za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni.

Komplet je dostupan za kupnju na službenoj stranici brenda – bluza po cijeni od 39,95 eura, a hlače po cijeni od 29,97 eura. Torbu smo također pronašli na webshopu brenda po cijeni od 99,95 eura, a japanke po možete kupiti za 39,95 eura. U nastavku teksta otkrijte još detelja ovog total looka koji želimo nositi u nadolazećem periodu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: NA-KD, Instagram