Viralna torba s društvenih mreža koja nalikuje The Row Margaux modelu

Unatoč tome što dizajnerske torbe eminentnih modnih kuća već godinama vode glavnu riječ na sceni modnih dodataka, nerijetko se pojave novi komadi koji u kratkom roku dobiju kultni status. Jedna od takvih je posljednjih mjeseci ona njujorškog brenda The Row. Naime, još smo u prosincu pisali o toj torbi kao budućem omiljenom komadu, a sad, nekoliko mjeseci kasnije jasno je da se radi o jednoj od najvećih uspješnica godine. Ipak, cijena torbe je izrazito visoka, stoga je posljednjih tjedana na društvenim mrežama iznjedrila nova torba, nešto pristupačnijeg brenda čije modne dodatke obožavamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manu Atelier (@manu_atelier)

Radi se o brendu Manu Atelier, turskoj marki koja je lansirana 2014. godine. U asortimanu brend ima brojne komade koje obožavaju ljubiteljice minimalističkog i svevremenskog stila, a njime dominiraju kožnate torbe i cipele. Najnovija torba brenda doista je savršeno rješenje da budete elegantni kad se vratite u ured – prostrane i sofisticirane siluete, radi se o komadu koji predstavlja idealnu go-to torbu.

@mialuckie

Model Le Cambon je spoj jednostavnosti i izrade, dizajniran da se prilagodi svakodnevnom životu; strukturirana, ali mekana na dodir, torba je dovoljno prostrana da u nju možete pospremiti laptop i sve druge potrepštine koje vam trebaju za cijeli dan, od jutra do večeri. Svojim profinjenim dizajnom, torbu krase dvije gornje ručke i magnetska kopča kako bi bila zgodna prilikom otvaranja ili zatvaranja u žurbi. Poseban detalj koji torbi dodaje eleganciju i modernost istovremeno je remen na sredini torbe.

@anoukyve
@mervemanastir

Praktična, koliko i elegantna torba je predstavljena u pet različitih varijacija; od glatke kože u crnoj, bijeloj i smeđoj varijanti, do izrada od brušene kože u sivoj i smeđoj boji. Torba je dostupna za preorder na službenoj stranici brenda po cijeni od 675 eura, što ovaj svevremenski model čini uvelike pristupačnijim od onog brenda The Row. U nastavku otkrijte fotografije svih dostupnih modela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Manu Atelier 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0