Dina Dončević 23.07.2024. Culture & Design

Stigao je trailer za četvrtu sezonu “Emily in Paris” i čini se kako uzbuđenjima nema kraja!

Još sitno brojimo do premijere četvrte sezone popularne Netflix serije “Emily in Paris”, a kako bi period od 15. kolovoza – kad stiže samo prvi dio epizoda – prošao brže, streaming servis nam je servirao prvi trailer za novu sezonu. Sve što možemo reći – uzbuđenjima nema kraja! Iako je riječ samo o traileru za prvi dio sezone, dok će drugi biti emitiran tek 12. rujna, već sad je jasno da će se stvari prilično zahuktati prije kraja četvrte sezone koja prati ljubavne i poslovne avanture Amerikanke u Parizu.

Treća sezona ostavila nas je na vjenčanju Gabriela i Camille koje se nije odvilo jer je Camille, umjesto zavjeta, Gabrielu rekla da su on i Emily zaljubljeni jedno u drugo od početka. To, naravno, one koji navijaju za taj par od prve sezone ostavi u ekstazi, no sreća se ubrzo raspline sa saznanjem da je Camille trudna – s Gabrielom. U čitavoj situaciji povrijeđen je i Alfie, koji se osjeća kao “opcija B” za Emily.

Trailer tako započinje sa single Emily koja prepričava kako je počela uočavati sve više zgodnih muškaraca, te se čini kako je odustala i od Gabriela i od Alfieja, sve dok joj Mindy ne napomene da je sad napokon i Gabriel single pa mogu biti zajedno. Emily naglašava kompliciranost situacije s obzirom na to da čeka dijete s Camille koja je pri tome u novoj romansi, no prije nego se može prepustiti planiranju bilo čega novog – mora riješiti i svoj prekid s Alfiejem. Naravno, s obzirom na to da je odavno izbrisala granice izmežu privatnog i poslovnog, njezine ljubavne zavrzlame postaju i poslovne zavrzlame.

Hoće li se Emily napokon prestati vraćati u prošlost i iskusiti nešto novo u životu, bez ponavljanja starih pogrešaka? Po traileru se čini da to istinski želimo, ali da to ipak nećemo dočekati, no treba vidjeti što će nam sve prvi dio sezone donijeti.

Ono što je sigurno je da su svi omiljeni glumci ponovno u svojim ulogama – uz ranije spomenute Emily, Gabriela, Alfieja, Camille i Mindy, koje tumače Lily Collins, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Camille Razat i Ashley Park na male ekrane se vraćaju i Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gourey i William Abadie u ulogama Sylvie, Juliena, Luca i Antoinea. Dok čekate novu sezonu koja izlazi na Netflixu 15. kolovoza, uživajte u traileru za četvrtu sezonu “Emily in Paris”!

 

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram