Dina Dončević 18.07.2024. Fashion

Loewe u high street verziji: Pronašli smo torbicu koja nevjerojatno nalikuje popularnom dizajnerskom modelu!

Brend za kojim se u posljednje vrijeme najviše prašine diže zasigurno mora biti španjolski Loewe. Od kampanje koju su nedavno predstavili s glumcem Danielom Craigom, preko kreiranja torbe u obliku rajčice jer su društvene mreže to tražile do hit modela cipela, Jonathan Anderson, kreativni direktor brenda, zna kako zainteresirati publiku. Ono što definitivno privlači pažnju posljednjih nekoliko godina, uz zanimljive silete ready-to-wear kolekcija, su i kožnati modni dodaci, točnije torbe od kojih svako toliko ne da dobije it predznak.

Loewe Flamenco

Posljednja u nizu je nedavno predstavljena nova verzija kultnog modela kuće – Loewe Flamenco, obogaćena zlatnim lancem. Najmekša nappa koža i silueta koja djeluje poput oblaka te činjenica da se model može nositi na čak tri načina, odmah su privukli pažnju modnih insadjerica, ali i drugih dizajnera.

Naime, model koji smo otkrili među H&M novitetima nevjerojatno nalikuje tom dizajnerskom modelu i čini odličnu pristupačnu varijantu za one koji nisu spremni uložiti u Loewe model čija cijena – u Medium varijanti – iznosi 2800 eura.

H&M torbica detaljem metalnih karika na ručki te siluetom koja se sužava na gornjem dijelu izgleda gotovo identično, a što se razlika tiče, one se, kad je dizajn u pitanju, ogledaju jedino u činjenici da je high street varijanta nešto izduženija. Druge dvije razlike su materijal, odnosno činjenica da je high street torbica izrađena od imitacije kože te sama cijena koja iznosi 29,99 eura.

S obzirom na popularnost Loewe dizajna, vjerujemo kako će i ova H&M torbica pronaći brojne poklonike – osim što pažnju privlači izgledom, veličinom se ubraja u idealne svakodnevne modele, od kojih se nećete odvajati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Loewe, H&M