Dina Dončević 16.07.2024. Editors Pick

Natikače s potpeticom koje nosi i Margot Robbie glavni su hit među modnim insajdericama

Trenutačno nema popularnijih modnih dodataka od onih s potpisom francuske modne kuće Alaïa. U prilog tome ne govori samo činjenica da njihove balerinke, East-West torbice i štikle non stop viđamo po društvenim mrežama, već i to da je holivudska zvijezda Margot Robbie, za prvi izlazak nakon što je javnost saznala da je trudna, odabrala total Alaïa look.

Glumica Margot Robbie u društvu s influencericama Claire Rose Cliteur, Darjom Barannik i Paulom Natom

S obzirom na to da ne samo da je riječ o jednoj od najpoznatijih glumica današnjice, već i zbog toga što se znalo da će na njezinom prvom pojavljivanju otkako su objavljene paparazzo fotografije na kojima se vidi trudnički trbuščić kamere biti usmjerene samo na nju. Znalo se da će taj look obići čitav svijet, što je i učinio, kad se slavna trudnica pojavila na meču wimbledonskog teniskog turnira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieess)

Robbie je prošlog ljeta, s lookovima koje je nosila tijekom promoviranja filma “Barbie” po čitavom svijetu postala svojevrsna stilska ikona, a da itekako prati trendove govori i odabir trenutačno ekstremno popularnih Alaïa modnih dodataka. Njihov model torbice “Le Teckel” koji je Robbie isfurala u varijanti od kombinacije platna i kože trenutačno viđamo posvuda, a još je veća pomama nastala za štiklama čije popularnost raste od početka godine.

Haljina iz Alaia Summer-Fall 24. kolekcije

Torbica Alaia Le Teckel

Glumica se pojavila u drapiranoj haljini iz kolekcije Summer-Fall 24. no iako je riječ o upečatljivom modelu, ipak su sav fokus preuzeli asesoari. Natikače s potpeticom “Spike” koje je odabrala, naime, već nose i brojne modne insadjerice kao što su influencerice Géraldine Boublil i Keh Correia, koja ima model ukrašen metalnim detaljem.

@erinoffduty

Riječ je o iznimno udobnim, ali i zanimljivim natikačama s potpeticom, koje su jednostavne, ali pažnju privlače zbog neobične siluete i otvora u obliku slova A na prstima. U pravom Alaïa stilu model je istovremeno nenametljiv i nosiv u različitim prigodama, ali zbog detalja i upečatljiv, pogotovo ako se odlučite za “Spike” model s metalnim ukrasom, koji je 300 eura skuplji od onog jednostavnog.

@kehcorreia

@kehcorreia

Ove natikače polako postaju sve popularnije, što zbog kvalitetne talijanske izrade, mekane janjeće kože, potpetice od devet centimetara te udobne siluete koja je idealna za svakodnevne, poslovne, ali i večernje prigode.

Kožnate natikače “Spike” dostupne su u crnoj, bijeloj i svijetloplavoj nijansi po cijeni od 1190 eura, dok je “Spike Jewel” model dostupan u varijanti od glatke crne kože i ukrasa zlatnog sjaja te bijele kože sa srebnim ukrasom. Pripremite se, ove ćete natikače s potpeticom do kraja godine viđati stalno i posvuda!

Natikače s potpeticom Alaia Spike

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Alaia