Dina Dončević 12.07.2024. Fashion

Brend koji obožavaju Hailey Bieber, Sofia Richie Grainge i Rosie Huntington-Whiteley lansirao satove!

Brend modnih dodataka, čije naušnice obožavaju it djevojke današnjice i celebrity dame, najavio je kako lansirao kolekciju satova. Heaven Mayhem, iza kojeg stoji influencerica Pia Mance, svojim je naušnicama koje nalikuju na vintage modele te statement remenjem osvojio srca modnih insajderica, a sad su ocijenili da su spremni za idući korak – kreiranje retro, ženstvenih satova koji su trenutačno jako in.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heaven Mayhem (@heavenmayhem_)

Satovi Cartier Tank slove za neke od najelegantnijih na svijetu te su tijekom godina krasili slavna zapešća poput onih princeze Dijane, Steve McQuenna, Andyja Warhola, Jackie Kennedy… Mance je očito odlučila zajahati na valu popularnosti tih kultnih modela i predstaviti satove inspirirane tim ikoničnim dizajnom u sklopu Heaven Mayhem Icons kolekcije.

Diana, Bruni, Kelly i Monroe nazivi su kožnatih remenčića za sat u različitim bojama i finišima, a pretpostavljamo da su nazvani prema stilskim ikonama – ranije spomenutoj Lady Di, Carli Bruni, Grace Kelly i Marilyn Monroe. Kroko koža u crnoj, bordo i tamnozelenoj te smeđi remenčić mogu se mijenjati na samom Icons satu čija će cijena iznositi 280 američkih dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heaven Mayhem (@heavenmayhem_)

Riječ je o tankom, pravokutnom modelu sa zlatnim kučištem, koji je elegantan i potpuno minimalistički – s bijelim brojnčanikom i crnih rimskim brojkama. Na poleđini kučišta nalazi se gravura “Timeless love, Heaven Mayhem x”, a sam sat je dovoljno elegantan da se može nositi u svakodnevnim, ali i večernjim prilikama.

Ovo je model koji će sigurno podići puno prašine online jer pogađa ravno u srca obožavateljica vintage Cartier satova koje možda još nemaju budžet za te ikonične komade. Do tad se mogu “utješiti” s ovim vrlo elegantnim satovima inspiriranima vintage garderobom koji će biti dostupni za kupnju od 18. srpnja.

Cijena od 280 američkih dolara vrlo je pristupačna za ovakav tip modela, a za dodatnih 70 dolara može se kupiti i zamjenski kožnati remen kojim se sat može s vremena na vrijeme transformirati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Heaven Mayhem