Iva Marušić 10.07.2024. Editors Pick

Elegantan ljetni outfit koji kopiramo – pronašli smo sve komade!

Tijekom ljetnih večeri na godišnjem odmoru, najvše uživamo u sređivanju – nakon cijelog dana provedenog na plaži i u ležernijim modnim odabirima, odlazak na večeru ili pak neka svečanija prigoda, idealne su prilike za odjenuti se elegantno. Na Instagramu smo ovih dana pronašli savšen ljetni outfit koji želimo kopirati, a dobra je vijest što su svi komadi dostupni za kupnju!

@cassdimicco

Glavna zvijezda outfita dizajnerice čiji nas stil uvijek inspirira, Cass Dimico, je profinjena crna high street haljina španjolskog brenda Massimo Dutti koja je dostupna za kupnju po cijeni od 125 eura. Posebniji šarma haljini nadodaje šal koji se obavije oko vrata i uz duboki ravni dekolte, maksi široki kroj, svaka kombinacija uz ovaj komad izgleda profinjeno. Ipak, kombinacija influencerice nas je oduševila zbog savršenog odabira dizajnerskih modnih dodataka koji su outfitu donijeli luksuzni prizvuk.

Haljina Massimo Dutti

Dimico je odabrala nakit svog vlastitog brenda: Aureum Collective statement narukvica i zlatne naušnice u obliku školjke idealno se nadovezuju na crnu odjevnu kombinaciju. Uz to, dizajnerica je odabrala popularne sandale njujorškog brenda The Row i prekrasnu torbu francuske kuće, model Kelly Cut, jedan od najljepših dizajnerskih clutch modela torbica.

Narukvica i našnice Aureum Collective

Definitivno se radi o jednom od najelegatnijih i sofisticiranih outfita koje smo zamijetili ove sezone. U nastavku pogledajte još detalja svih komada ovog looka koji želimo kopirati tijekom toplih i svečanijih ljetnih večeri!

Naušnice Aureum Collective

Narukvica Aureum Collective

Sandale The Row

Torba Hermès Kelly Cut

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Massimo Dutti, The Row, Aureum Collective