Iva Marušić 08.07.2024. Fashion

Ova atraktivna Zara haljina jedan je od najljepših komada s ljetnih sniženja

Ljetna sniženje ono su u čemu najviše uživamo posljednjih tjedana i otkrivamo fantastične modne komade koji ćemo nositi cijelog ljeta. Naravno, za lakši odabir, pomažu nam brojni videi s društvenih mreža u kojima trendeseterice dijele svoje najnovije ulove. Jedan smo takav video pronašli ovih dana u kojem je stylish influencerica podijelilila nekoliko fantastičnih Zara haljina!

@yhasmina.ferrara

Zara Haul ✨ Cream dress: 8342/363 Blue dress: 3581/ 880 White mini dress: 4174/ 347 Orange dress: 8151/039 #zarahaul #zaraunboxing #casualsummeroutfit #vacationoutfits #summer2024trends #weddingguestdress #nycoutfitideas @ZARA #haul

♬ original sound – speedz!

Španjolski brend ove sezone ima prekrasne haljine od ležernijih do svečanijih izdanja, a trenutačno se na ljetnim sniženjima nalaze brojni prekrasni komadi. Od svih haljina koje je influencerica podijelila, najviše nas se dojmilo model u bež nijansi s dubokim dekolteom.

Zara

Haljina s podesivim halterom i dubokim izrezom, svevremenski je i profinjen komad koji će izgledati predivno tijekom ljetnih večeri. Uz preplanulu put, uz ovaj ćete komad zasjati gdje god se pojavili.

S obzirom na to da je ova haljina izrazito atraktivnog izgleda, predlažemo da uz nju kombinirate nenametljive modne dodatke poput jednostavnih ravnih natikača i torbice u istoj nijansi. Ovaj je komad sad za sebe dovoljno statement da je uz njega dovoljno kombinirati jednostavne komade.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda u veličinama od XS do XXL po promotivnoj cijeni od 22,99 eura. U nastavku teksta otkrijte još detalja ovog prekrasnog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, TikTok