Dina Dončević 06.07.2024. Beauty

MagMe Pick: Philip B. Detangling Toning Mist sprej za kosu

Prije nekoliko tjedana imali smo zadovoljstvo razgovarati s vlasnikom brenda Philip B., inovatorom beauty industrije i hair stilistom slavnih Philipom Berkovitzem kojem je glavni cilj transformirati kosu svih onih koji imaju nekih problema s njom ili vlasištem. I za to nije potrebno ga posjetiti u Los Angelesu, već da samo isprobate neki od njegovih proizvoda koji su postali globalno popularni iz jednostavnih razloga – nježni su prema vlasištu zbog prirodnih formula, a iznimno učinkoviti u rješavanju problema.

Kako nam je otkrio, jedan od najčešćih problema njegovih klijenata je kosa koja je masna na vlasištu, a suha na vrhovima, zbog toga što do tog dijela vlasi sebum koji ih hrani, ne dopire. Jedan od razloga isušivanja kose je voda koja može poremetiti pH kose. Znate li onaj osjećaj kad stavite regenerator na kosu i ona je svilenkasto mekana, no kad ga u potpunosti operete i kosu osušite ručnikom, vlasi su ponovno zapetljane? U tom je slučaju voda poremetila pH kose pa je za to kreiran sprej Philip B. Detangling Toning Mist koji je namijenjen upravo tome da je ponovno učini mekanom na dodir.

Philip B. Detangling Toning Mist je pH obnavljajuća maglica koja se ne ispire, a djeluje poput laganog tonika koji se suprotstavlja se oštrom pH-u vode iz slavine kako bi razriješio zapetljane kose i ostavio kosu glatkom i sjajnom, bez frizza. Blaga mješavina eteričnih ulja raščešljava kožu, smanjuje frizz i zapetljanost te daje lagani miris biljnog podrijetla. Lagani tonik koji se ne ispire smanjuje pH vrijednost vode i pomaže zatvoriti kutikulu kose za nevjerojatno gladak i sjajan izgled kose koja je lepršava i nije nimalo otežana ovim sprejem te je lakša za stiliziranje.

Uz klasičan sprej, predstavljena je i verzija Philip B. Detangling Toning Mist Velvet Oud, koja je obogaćena drvenasto-cvjetnim mirisom, s istim djelovanjem.

Maglica za kosu se koristi tako da je dobro protresete i nanesete na svježe opranu i negovanu kosu dok je još mokra. Lagano pošpricajte po sredinu kose i vrhovima. Utisnite proizvod u kosu, kako bi se upio te zatim je osušite ručnikom i oblikujte kao i obično. Iako je ovaj proizvod namijenjen da se koristi odmah nakon pranja kose, dok su uvojci još mokri, koristiti ga možete i na suhoj kosi. Lagano raspršite sprej po suhoj kosi da osvježite svoju frizuru u bilo kojem trenutku.

Kosa će biti nevjerojatno mekana nakon ovog tretmana te ćete je s lakoćom rasčešljati i uživati u dodiru glatkih i mekanih uvojaka. Sprej je u boje verzije dostupan za kupnju u Lana parfumerijama po cijeni od 36 eura za klasičnu verziju od 125 mililitara te 31 euro za Velvet Oud varijantu od 60 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram