MagMe Pick: Zara lanena košulja

Tijekom toplijih mjeseci najviše uživamo u komadima izrađenima od lana kao omiljenom materijalu koji je prozračan, lagan, ali i iznimno chic! U toe se posebnom izdvajaju haljine, o čijem smo bogatom asortimanu ove godine već pisali, no drugi omiljen komad od lana je košulja. Španjolski high street brend u novoj kolekciji ima jednu takvu i radi se o prekrasnom odabiru za ljetne dane.

@elliesparrow

chain belt of dreams 🐚🪸🌊🏖️🦐 #unboxing #fashion #fashiontiktok #accessories #chainbelt #fyp #fypage #parati #fypシ゚

♬ original sound – Ellie Sparrow

Košulju smo prvotno zamijetili na influencerici Ellie Sparrow koja ju je odjenula uz nekoliko različitih kombinacija. Radi se o komadu koji je zbog svog uzorka dovoljno poseban da ćete i uz najjednostavnije odabire poput traperica, jednobojne bijele suknje ili pak, poput influencerice, uz mini crvenu suknju s printom, stvoriti chic gradski look.

Košulju koja nije strukirana krase dugi rukavi s manšetama i  kontrastni print u jarko žutoj nijansi koji joj daje karakterističan ljetni look. Model je izrađen od mješavine lana i unatoč tome što se radi o izdanju s printom, ovaj će nenametljiv komad obožavati i minimalistice.

Nakon što smo košulju pronašli na webshopu španjolskog brenda, zamijetili smo da postoje i odgovarajuće kratke hlače koje uz gornji dio čine preslatki komplet. Radi se o kombinaciji koju možete odijevati za gradske šetnje pa sve do ležernijih odlazaka na plažu.

Košulja je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog high street brenda u veličinama od XS do XL po cijeni od 39,95 eura. U nastavku teksta otkrijte još detalja ovog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije. Zara, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0