@monicaortdomin

MagMe Bride: Predstavljamo brend Cortana, kao stvoren za moderne i chic mladenke

U jeku smo sezone vjenčanja i gotovo svakog vikenda na društvenim mrežama zamjećujemo svadbe na kojima nas, kao modne obožavateljice, najviše zanima vjenčanica koju je mladenka odabrala. Ako ste i vi u potrazi za savršenom vjenčanicom, a planirate vjenčanje u rujnu ili listopadu ili, pak, sljedeće godine, otkrivamo vam španjolski brend koji ima prekrasnu bridal kolekciju – Cortana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bopholk • Esteban & Stef (@bopholk)

Kako to nerijetko biva, ovaj smo brend zamijetili na društvenim mrežama. Cortana je brend osnivačice Rose Esteve, koja je rođena na otoku Mallorca gdje je od ranih nogu njegovala blizak odnos s umjetnošću i prirodom. Danas ona svoje kolekcije izrađuje u Španjolskoj, isključivo od prirodnih tkanina najviše kvalitete i svaki je komad pažljivo ručno kreiran s fokusom na detalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srta. Calista ✨ (@srta.calista)

Asortimanom obiluju brojni komadi, od jednostavnih haljina, topova, hlača, suknji pa sve do modnih dodataka poput torbi i cipela. Sve su kolekcije osmišljene po određenim bojama i dominiraju nenametljive minimalističke nijanse i svevremenski krojevi. Ukratko, radi se o brendu koji njeguje spori pristup modi, odnosno izradi svakog komada koji je osmišljen da dugo traje.

Upravo nas je takva filozofija brenda privukla i prema bridal kolekciji kojom obiluju jednostavne, no istovremeno jedinstvene i chic vjenčanice. U ovom će bridal asortimanu svoje favorite pronaći ljubiteljice minimalizma i nenametljivih krojeva. Od jednostavnih slip vjenčanica pa sve do posebnijih ženstvenih silueta koje kombiniraju dva materijala, poput svile i drapiranih detalja pamuka. Radi se o iznimno posebnim krojevima haljina u kojima će zablistati mladenke svevremenskog stila.

U nastavku teksta otkrijte koje smo to vjenčanice izdvojili kao naše favorite, a sve su dostupne za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cortana 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0