Ovo su najljepše sandale od brušene kože ovog ljeta

Kao nezaobilazan komad svakog ljeta su ravne sandale. Radi se o komadu koji možemo odijevati od jutra do večeri, uvijek su udobne, no istovremeno i iznimno chic. Ravne sandale idealne su za ljetne odlaske u ured, šetnju gradom, pa sve do elegantnijih ljetnih večeri na obali. Već smo pisali o našem odabiru ovosezonskih favorita, no ovih smo dana na društvenim mrežama zamijetili model koji želimo nositi!

Radi se o novopredstavljenom modelu dizajnerskog brenda The Row, inače obožavanog po minimalnoj i svevremenskoj estetici koju i mi preferiramo. Seste Olsen ovog ljeta predlažu monokromatske komade i posebnije siluete, a ove se sandale savršeno uklapaju u cijelu kolekciju.

@morganstewart

Sandale smo zamijetili kod stylish dame Morgan Stewart McGraw koja je uz total jarko crveni look odabrala ovaj prekrasan model sandala. Model Charm Beach Sandal osmišljen je u 100 postotnoj brušenoj crnoj koži, a ono što mu daje posebniju notu je metalni zlatni detalj na vrhu sandala koji ovaj komad čini nešto elegantnijim. Proizvedene u Italiji, sandale se ističu po jednostavnoj silueti koja se nastavlja do gležnja gdje se sandale vežu.

S obzirom na to da se radi o modelu izrađenom od brušene kože, materijalu koji ne podnosi mokre uvjete, ove su sandale idealan odabir za gradske šetnje i ljetne večeri, no svakako ih ne biste trebali nositi na plažu.

Sandale su dostupne za kupnju na službenoj stranici američkog high-end brenda u veličinama od 35 do 42 po cijeni od 1240 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: The Row, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0