Ljetni top za koji će vas svi pitati gdje ste ga kupili

Ljetno vrijeme i temperature koje se penju iznad 30 stupnjeva Celzijevih ono su što nas očekuju od ovog tjedna. To ujedno znači i da ulazimo u potragu za komadima koji priliče takvom vremenu, a time dominiraju ležerniji, prozračniji i chic komadi. Kao jedan od omiljenih brendova koji u asortimanu ima prekrasne ljetne komade je američki Reformation, i osim haljina brenda koje nas oduševljavaju, posljednjih smo dana pronašli fantastičan monokromatski top!

Reformation

Komad je to koji smo prvotno zamijetili na odjevnoj kombinaciji influencerice Danielle Zaslavsky koja ga je odjenula uz traperice visokog struka i time stvorila kombinaciju koja je istovremeno ležerna, no i zbog siluete topa, iznimno profinjena.

@dzaslavsky

Radi se o ljetnom topu koji se doima kao da se sastoji od dva dijela; od bijelog topa bez naramenica i crnog grudnjaka s čipkastim naramenicama. No, modni je to komad od jednog dijela i idealan je statement komad kojim ćete podići i najjednostavniju kombinaciju. Silueta topa osmišljena je da pripijeno stoji uz tijelo i zbog toga ga je najljepše kombinirati uz hlače ili suknje koje nemaju u potpunosti uski kroj.

Baš kao što ga je i influencerica iskombinirala, radi se o idealnom komadu za večernje ljetne prilike, radilo se o ležernijoj šetnji gradom ili pak nekom svečanijoj prilici.

Top je dostupan za kupnju na službenoj stranici američkog brenda u veličinama od 30 d0 42 po cijeni od 195 eura i sigurno se radi o komadu koji će se brzo rasprodati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Reformation, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0