Havaianas u suradnji s talijanskom modnom kućom predstavio najstylish japanke za ljeto

Kao neizbježan komad svakog ljeta je dobar par japanki. Nosili ih na plažu, tijekom večernjih šetnji ili pak gradskih prilika, svatko od nas u ormaru ima barem jedan par. Kao brend koji nam uvijek prvih padne na pamet je Havaianas, brazilska marka koja već više od 60 godina kreira gumene japanke izrazito pristupačnih cijena. Upravo nas je zato ovih dana oduševila nova suradnja s talijanskom kućom Dolce & Gabbana u kojoj je predstavljeno četiri stylish para!

No, ovo nije prva u nizu suradnji ovog brazilskog brenda te je suradnja s talijanskom kućom već treća u ovoj godini. Naime, u ožujku je brend predstavio suradnju s modnim brendom Farm Rio, a nešto kasnije i s lifestyle brendom Maison Kitsune. Ipak, najnovija kolaboracija u asortimanu ima najljepše uzorke koje smo vidjeli.

Predstavljeno je četiri modela; s leopard i zebrastim uzorkom, i nešto više profinjenije varijante koje krase kultni uzorci talijanske kuće – Blu Mediterraneo i Carretto Siciliano. Sva četiri modela posebnija su od klasičnih japanki brenda zbog baršunastih naramenica i ukrašene su uz Havaianas metalik logom, kao i Dolce & Gabbana bisernim kupolastim ukrasima.

Brazilski se brend na ovakve suradnje odlučio u pravo vrijeme. Ova će sezona definitivno označiti comeback japanki, nekoć omraženog komada. Tome govori i činjenica da aktualne kolekcije dizajnerskih i high street brendova vrve ovim komadom, kao i to što je francusku kuća Chanel predstavila elegantne japanke izrađene u potpunosti od baršuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Havaianas Europe (@havaianaseurope)

Uz cijenu od 138 američkih dolara, japanke Havaianas x Dolce & Gabbana skuplje su čak šest puta od standardnog para brenda, a bit će dostupne za kupnju u luksuznim dućanima kao što su Selfridges i Galerie Lafayette, kao i na službenim stranicama oba brenda. U nastavku teksta otkrijte detalje ovih četiriju stylish komada za ljeto!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Havaianas, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0