Zendaya je nova ambasadorica brenda On Running

Brend On Running je napravio pametan poslovni potez angažirajući Zendayu za novu ambasadoricu. Ovaj švicarski sportski brend prvi put surađuje s glumicom otkako je glumila u filmu “Challengers”, u kojem igra ulogu profesionalne tenisačice.

@on

Zendaya, poznata po svojoj ulozi u seriji “Euphoria”, izrazila je svoje oduševljenje ovom suradnjom: “Uvijek nosim On tenisice na setu, tijekom putovanja i vježbanja. Ovo je za mene puni krug jer sad i službeno surađujemo”. Dakle, osim što u svojim redovima sad imaju jednu od trenutačno najpoznatijih glumica na svijetu, ova je suradnja u potpunosti autentična, što znači da će odjeknuti kod publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On (@on)

Kampanja, nazvana “Dream Together”, uključuje kratki film koji prikazuje kako sport i pokret mogu povezati ljude. Film počinje sa Zendayom na tribinama, dok svjetla obasjavaju grupu ljudi u On sportskoj odjeći, dok Zendaya izgovara motivacijske fraze: “Move, learn, dream, win, lose, fail, dream, together”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On (@on)

David Allemann, suosnivač brenda On, izjavio je: “Ne možemo zamisliti boljeg partnera za rast, razvoj i povezivanje s ljudima diljem svijeta od Zendaye. Ovaj film je početak mnogih priča koje tek dolaze”.

Ovo partnerstvo dolazi u trenutku kada brend On nastoji proširiti svoju ponudu na odjeću. Zendayina uloga u filmu “Challengers” dodatno naglašava vezu između luksuza i sporta, što je savršeno usklađeno s njihovom strategijom.

@onrunning

Our camera roll currently ✨ #Zendaya #DreamTogether #DreamOn

♬ original sound – On

Zendaya donosi svježinu i inspiraciju brendu On Running, a njihova suradnja obećava mnoge inovativne projekte u budućnosti. Ovaj potez potvrđuje rastuću povezanost između sporta, mode i kulture, te najavljuje uzbudljive novosti koje će doći iz ove suradnje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: On, Instagram, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0