Pernille Teisbaek je nosila Chanel komplet iz 90-ih. Pronašli smo još vintage odabira za svečane prilike

Pernille Tesibaek, jedna od modnih ikona današnjice, čiji nas modni odabiri nerijetko inspiriraju, ovog je vikenda za krštenje svoje djevojčice odabrala modnu kombinaciju koja nas je osvojila. Naime, Teisbaek nije odabrala kakvu haljinu iz aktualnih kolekcija, već je odjenula prepoznatljivi vintage komplet francuske kuće Chanel.

Pernille Teisbaek s obitelji u kompletu kuće Chanel

Upravo nas je njezin modni odabir i ovog puta inspirirao u tome da istražimo kakva je ponuda vintage dizajnerskih komada koje možemo odijevati na sve svečanosti sljedećih mjeseci. No, imati dizajnerski vintage komad u ormaru, ne znači tek imati onaj koji ćemo odjenuti za neku svečanu priliku, već ćemo njime svojoj garderobi dodati kolekcionarski primjerak koji će se kasnije prenositi generacijama.

Kmplet Chanel iz 90-ih

Dankinja je odjenula prekrasan Chanel set od tvida iz 90-ih u nježnoj bijeloj nijansi slonovače uz nezaobilazne zlatne gumbe. Komplet nosi potpis Karla Lagerfelda i predstavljen je na reviji za kolekciju proljeće 1990. godine. Teisbaek je uz ovaj odabir na najbolji način pokazala kako izgleda ultimativna elegancija i pristup svevremenskom odijevanju.

Na svom je Instagram profilu otkrila da se radi o kompletu koji je kupila na platformi ReSEE. Naime, radi se o platformi o kojoj smo već pisali i koja u ponudi ima second hand i vintage komade koje su kreirale eminentne modne kuće. Svaki modni predmet koji je dostupan za kupnju na platformi je pomno odabran i po potrebi restauriran, toliko da svaki komad izgleda kao da se radi o novome. ReSEE je platforma koja predstavlja jedinstveno mjesto za sve ljubitelje luksuznih odjevnih komada koji uživaju u traganju za prošli kolekcija najvećih modnih kuća, a nas je oduševilo to što smo pronašli bogat izbor sjajnih lookova za svečanija događanja.

@pernilleteisbaek

Na platformi koji su pokrenule dvije velike entuzijastice za preloved dizajnerskim komadima, pronašli smo brojna kultna izdanja dizajnerskih komada. Haljine brendova Valentino, Balmain, Prada, Alaïa i brojnih drugih fantastični su odabiri za one koji žele svom ormaru dodati svevremenski komad koji prkosi svim trendovima i prolaznim krojevima, a dojmio nas se i poneki kombinezon koji će također izgledati elegantno. U nastavku teksta otkrijte naše favorite, a cjelokupnu ponudu istražite na službenoj stranici ove pariške platforme koja dostavlja i u Hrvatsku!

Haljina Valentino
Kombinezon Missoni
Haljina Prada
Haljina Alaïa
Haljina Christian Dior
Haljina Lanvin
Haljina Valentino
Haljina Chanel

Kombinezon Celine
Haljina Alaïa
Haljina Christian Dior
Haljina Balmain
Haljina Alexander McQueen

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Resee

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0