Pronašli smo pristupačniju verziju ultrapopularnih The Row sandala – izgledaju gotovo isto!

Nalazimo se u sezoni otvorenih cipela i sandala. Pogotovo kad se radi o elegantnijim i svečanijim outfitima, za takve su nam kombinacije potrebne svestrane cipele koje ćemo nositi uz različite odjevne kombinacije. Predlažemo da ove sezone svoj ormar obogatite klasičnim modelom sandala koji će vam odgovarati u svakoj prilici.

Kao jedan od omiljenih minimalističkih modela koji obožavaju ljubiteljice svevremenskog stila nameće se onaj Njujorškog brenda The Row. Naime, dizajnerice i sestre Olsen unatrag nekoliko godina, lansirale su model sandala “Bare” koji je ubrzo postao ultrapopularan među modnim entuzijasticama. Zašto? Nedvojbeno je da se uspjeh krije u jednostavnoj silueti koja nikad ne silazi s modnim lista.

Sandale The Row (Pinterest)

No, poput drugih komada ovog dizajnerskog brenda, cijena sandala iznimno je visoka i trenutačno se mogu kupiti po cijeni od 890 američkih dolara na platformi Mytheresa. Ovih nas je dana stoga oduševila vijest da smo na TikToku otkrili model koji izgleda gotovo identično, a radi se o onome pristupačnije cijene.

@amelia.liana

major row dupe!! Thank uuu @Campbell Puckett for putting me on ✨👯‍♀️ #therow #baresandal

♬ original sound – Amelia Liana

Jedan od vodećih australskih brendova obuće, Tony Bianco, predstavio je elegantnu i sofisticiranu siluetu, model sandala Caprice. Otvorene cipele s potpeticom, krasi minimalistička estetika, uz tanke remenčiće za prste, kao i otvoreni bademasti oblik na vrhu i kopča na gležnju. Model je osmišljen u tri nijanse; crnoj, bež i bijeloj i baš poput onog dizajnerskog, poslužit će kao idealna opcija uz brojne outfite.

Sandale Tony Bianco

Ovaj dupe model dostupan je na službenoj stranici australskog brenda u veličinama od 35.5 do 41.5 po cijeni od 169,95 američkih dolara, što ga čini pristupačnim i must have komadom ovog ljeta!

Sandale Tony Bianco

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa, Tony Bianco 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0