Lanene hlače idealan su odabir za chic uredski look. Ovo je naših 30 dizajnerskih i high street favorita!

Tijekom toplijih mjeseci u godini zaboravljamo na slojevito odijevanje za ured. U potrazi smo za ležernijim kombinacijama u kojima ćemo se cijeli dan osjećati ležerno, udobno, no istovremeno i dovoljno chic i profinjeno zbog svih stvari koje nas taj dan očekuju. Ako ste u traganju za idealnim kombinacijama koje ćete odijevati u ured sljedećih mjeseci, lanene hlače idealan su odabir. Ovim tekstom vam tu potragu olakšavamo i donosimo odabir omiljenih komada iz aktualnih dizajnerskih i high street kolekcija!

@lisonseb

Osim haljina dugih silueta, kao svakodnevna go-to kombinacija su definitivno komadi izrađeni od lana, poput lanenih odijela, kompleta ili lanenih hlača u kombinaciji s košuljama. Osim ultrapopularnih bijelih traperica ili pak chic pidžama hlača, hlače izrađene od lana mogu djelovati iznimno profinjeno.

@rosiehw

Da se radi o sveprisutnom trendu, dokazuju i gotovo svi webshopovi nama omiljenih brendova, koji u aktualnim kolekcijama nude širok izbor ovog komada. Pretraživanjem brojnih komada, jasno je da brojni brendovi izdvajaju one ravnog i pomalo šireg kroja uz zemljane tonove i monokromatske boje, kao must-have komad ovog proljeća i ljeta. Naravno, prednjače modeli izrađeni od 100 postotnog lana, čijom ćete kupnjom svom ormaru pridružiti svevremenski komad koji ćete odijevati brojnim sezonama.

U konačnici, lanene hlače modni su komad koji nikad neće sići s modnih lista, stoga u nastavku teksta otkrijte naše omiljene odabire iz dizajnerskih i high street kolekcija!

Zara
Alex Mill (Net-a-Porter)
Arket
COS
COS
Faithfull the brand (Net-a-Porter)
H&M
H&M
H&M
James Perse (Net-a-Porter)
Loro Piana (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, H&M, & Other Stories, COS, Arket, Net-a-Porter 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0