@majamalnar

Je li ovo najatraktivnija torba za ljeto?

LJeto je u punom zamahu, što znači da je vrijeme za osvježenje ormara s najnovijim modnim dodacima, a jedan od modela koji je zaokupirao našu pažnju je predimenzionirana torba preko ramena Cult Gaia Amun. Ova impresivna torba, koju smo zamijetili na influencerici Maji Malnar, ne samo da se ističe zanimljivim dizajnom, već je i iznimno praktična i prilagođena ljetnim avanturama.

@majamalnar

Bigger is better – to je moto koji krasio Amun torbu brenda Cult Gaia. Ova ekstremno predimenzionirana torba za nošenje preko ramena izrađena je od rafije, što je čini savršenim dodatkom za ljetne dane. Njezin prepoznatljiv okrugli oblik upotpunjen je kožnatom ručkom u boji mahagonija, koja modelu daje elegantan i luksuzan izgled.

@majamalnar

Ono što čini torbu posebnom je njezina svestranost i praktičnost. Zahvaljujući zaista prostranoj unutrašnjosti, ova torba može nositi gotovo sve što vam zatreba tijekom ljetnih aktivnosti od ručnika za plažu do knjiga ili svakodnevnih potrepština. Bez obzira jeste li na putu do plaže ili u gradskoj šetnji, ova torba je pouzdan pratitelj koji je lako nositi.

@majamalnar

Prirodna boja rafije dopušta jednostavnost stiliziranja – ova se torba savršeno uklapa u baš sve ljetne odjevne kombinacije i pruža dodir sofisticiranosti.

@majamalnar

Iako je cijena od 865 eura možda visoka, Amun torba pruža vrijednost za novac zbog svoje izrade od visokokvalitetnih materijala i besprijekornog dizajna koji će trajati godinama. Osim toga, ulaganje u ovu torbu je ulaganje u komad koji će vam vjerojatno postati omiljeni ljetni dodatak koji ćete iznova nositi i kombinirati s različitim outfitima. Dostupna je za kupnju na stranici brenda.

@majamalnar

Ukratko, Amun torba preko ramena brenda Cult Gaia nije samo modni dodatak, već je i simbol stila, praktičnosti i luksuza. Ako tražite torbu koja će privući pažnju i istovremeno vam olakšati život tijekom ljetnih avantura, onda je to  definitivno torba koju trebate imati u svojoj kolekciji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cult Gaia, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0