Ana Svetina 13.05.2024. Fashion

Tenisice u jarkim bojama glavni su hit za ljeto. Pronašli smo nekoliko odličnih modela!

Kako se približava nova sezona, uvijek se postavlja isto pitanje: koja će obuća biti apsolutni hit tog godišnjeg doba? A odgovor je za ovo ljeto poprilično jednostavan – tenisice u jarkim bojama! Sigurno se pitate zašto nositi baš takve tenisice? Jer baš kao i ljeto, ovi su modeli razigrani i pršte bojama pa čine atraktivan modni dodatak svakoj kombinaciji.

@alohas

@alohas

@laurenmaile

COLORFUL SNEAKER COLLECTION + RECS!!🩷🩵❤️💜 lmk if you have any Qs #sneaker #sneakerhead #shoes #collection

♬ original sound – lauren maile

Tenisice u jarkim bojama definitivno slove za must have obuću sezone, a viđali smo ih na stopalima slavnih dama poput glazbenice Due Lipe pa sve do kombinacija it djevojaka s društvenih mreža. Shvatite ovaj trend kao evoluciju ludila za adidas Samba i Spezial modelima koji su dominirali proljetnim stilom. U prilog tome govori i comeback Onitsuka Tiger Mexico 66 tenisica, čiji je najprepoznatljiviji model jarko žute nijanse, a koje su postale klasik ulične mode. Ovi trendovi otvorili su vrata za eksploziju šarenih tenisica u retro stilu koje će biti najtraženije ovog proljeća.

 

@lazi_177

Dạo này mê đôi này thế 🥰 #asics #asicsshoes #outfitideas #style #fashion #girls #fyp

♬ nhạc nền – Lazi_177 – Lazi_177

@tessavmontfoort

@emilisindlev

@charlottebridgeman

How to style bright, colorful sneakers like these suede pink and green adidas bold gazelles! #howtostyle #adidasgazelle #adidassamba #gazellebold #fashiontiktok #fashiontok

♬ original sound – Charlotte Bridgeman

Odabir onoga što nosimo je prilika za modnu igru, a to su prigrlile i mnoge slavne dame. Emily Ratajkowski viđena je kako šeće ulicama New Yorka u svijetlo zelenomm, dvobojnom adidas Originals modelu, Gigi Hadid isfurala je par jarkocrvenih adidas Originals tenisica, a Dua Lipa se odlučila za Puma tenisice u ružičasto-zelenoj kombinaciji.

@dualipa

@dualipa

@lydsbutler

Tenisice u jarkom bojama izgledaju sjajno kao kontrast monokromatskim outfitima – time možete staviti naglasak na stopala. Podići će svaku, pa i najjednostavniju kombinaciju – bijeli t-shirt i traperice izgledat će više cool uz tenisice u ružičastoj ili crvenoj boji.

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita, otkrijte ih!

Adidas Handball Spezial, 110 eura, Zalando

Adidas Handball Spezial, 110 eura, Zalando

Adidas Gazelle Indoor, 119 eura, Zalando

Adidas Handball Spezial, 110 eura, Zalando

Adidas Gazelle Indoor, 119 eura, Zalando

Puma Palermo, 88 eura, Zalando

Alohas tb.490 Rife, 136 eura

Alohas tb.490 Rife, 160 eura

Alohas tb.490 Rife, 160 eura

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, Pinterest, Zalando