Bermude i prsluk od lana čine idealan ljetni poslovni look. Pronašli smo ga u Zari!

Kako se približavamo toplijim danima, vrijeme je da osvježimo svoju garderobu laganim i elegantnim komadima koji su istovremeno udobni i chic. Zara nam ove sezone donosi idealno rješenje u obliku svijetlo bež seta izrađenog od mješavine lana, koji uključuje prsluk i prozračne bermude. Ovaj set je savršen izbor za sve koji traže praktičnost i eleganciju u jednom, pogotovo kad je riječ o poslovnim prilikama.

Prsluka krasi klasična V-izrez i kopčanje, nudeći svevremensku siluetu koja se lako može kombinirati s različitim stilovima i komadima odjeće. Bermude karakterizira visoki struk s prednjim naborima, što ih čini ne samo udobnima, već i izuzetno laskavima za različite tipove tijela.

Set iz Zare može se nositi u različitim kombinacijama, ovisno o prilici. Za ležerne, svakodnevne aktivnosti, bermude i prsluk mogu se nositi sa sandalama ili tenisicama, stvarajući opušten, ali dotjeran izgled. Za formalnije prilike ili poslovne sastanke, kombinirajte ih sa salonkama, dodajući tako sofisticiranu notu vašem outfitu.

@gracingtheglobe

New in Zara co ord sets 🧚 #newinzara #zaranewin #zaracoord #zaracoordset #zaraoutfit #zaraset #zaratryon #trending #outfit #outfitinspo #fitcheck #viral #trending #fyp @ZARA

♬ i like the way you kiss me – Artemas

Zahvaljujući prozračnom lanu, ovaj set je iznimno prikladan za toplije dane. Lan je poznat po svojim prozračnim svojstvima, što ga čini idealnim materijalom za ljetnu odjeću. Svijetlo bež boja dodatno pridonosi osjećaju svježine, čineći ovaj kompletu savršenim za sunčane dane.

Cijena prsluka iznosi 29,95 eura, dok ćete za prsluk morati izdvojiti 22,95 eura, a cijeli komplet je  dostupan za kupnju putem Zara stranice i dućanima brenda. što ga čini lako dostupnim za sve ljubitelje high street mode mode koje žele unijeti dašak svježine i elegancije u svoje ljetne garderobe.

Ovaj Zara komplet od lana istinski je primjer kako se moda i funkcionalnost mogu savršeno spojiti. Bez obzira na to planirate li prošetati gradom, uživati u večernjem izlasku ili tražite idealnu odjeću za poslovne prilike tijekom ljeta, ovaj set će vas sigurno učiniti zapaženom i osjećat ćete se udobno bez obzira na visoke temperature. Ne propustite priliku da ovog ljeta zablistate u ovom elegantnom i svestranom setu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0