Iva Marušić 08.12.2023. Fashion

MagMe Pick: Valentino cipele s mašnom

Kao omiljen dodatak svakog svečanog i party outfita uvijek biramo cipele jer njima na jednostavan način možemo podignuti svaku kombinaciju. Unatoč tome što u tome prednjače cipele s potpeticom koje se uvijek vežu uz večernje prilike, valja razmisliti i o ravnim cipelama kao opciji za večernji provod. A da takve cipele nemoraju biti dosadne u svečanijim varijantama, dokazuje talijanska modna kuća Valentino koja je na posljednjoj reviji u rujnu predstavila cipele koje su od ovih dana dostupne za kupnju.

Natikače Valentino Garavani Un Château Bow s jednostavnom, špic siluetom, ukrašene su ikoničnim detaljem mašne uz mali logotip talijanske kuće, a lansirane su u tri boje – crvenoj “Rosso Valentino”, jarko ružičastoj “Pink PP” i metalik zlatnoj varijanti.

 

Predstavljene na nedavnoj haute couture reviji “Un Château” za jesen/zima 2024. godine i Parizu, ove cipele bile su dio looka koji je otvorio reviju – Kaia Gerber se u njima prošetala odjevena u traperice i predimenzioniranu bijelu košulju. Upravo tako zamišljamo idealan outfit s ovim cipelama u glavnoj ulozi, no izgledat će jednako dobro i u kombinaciji najlonki i uskih suknji s košuljom i sakoom ili, pak, uz mini haljine.

Cipele koje se tijekom hladnijih mjeseci mogu kombinirati uz najlonke, a u proljeće i ljete nositi na gole noge, mogu i najjednostavniju kombinaciju, poput one s revije, učiniti profinjenom.

Da biste došli do svog primjerka ovog preslatkog modela, morat ćete se otputovati u  Pariz, London, Milano i Rim jer se samo u odabranim Valentino buticima ovi modeli mogu kupiti. Listu butika talijanskog brenda diljem svijeta u kojima su dostupne otkrijte na ovom linku

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Valentino, Instagram (@gabwallerdotcom)