NEW YORK FASHION WEEK: 9 TRENDOVA ZA JESEN 2016

New York Fashion Week je iza nas, a MagMe vam donosi 9 najbitnijih trendova  koji će se nositi ove jeseni.

1. Crna kao vječna boja

Ove jeseni crna dolazi u obliku gotike. Glamur u kombinaciji s punk komadima do sada je zvučao nespojivo, a čini se da taj novi stil ulazi na velika vrata.

crna crna2

2. Boho stil

Boho stil uvijek unosi romantiku, opuštenost i slobodu u odjevne kombinacije. Kreatori su nam još jednom pokazali da takav stil može biti i glamurozan.

boho boho2 boho3

3. Boyfriend postaje manfriend

Preveliki sakoi, široke hlače i kaputi ove jeseni dolaze s potpisom. Muški komadi odjeće mogu izgledati odlično na ženama ukoliko se dobro kombiniraju.

boy boy2

4. Metalik boje

NYFW je ove godine obilježen šljokicama i metalik materijalima. Nije jedan od novijih trendova, ali ga toliko obožavamo da skoro svi komadi odjeće mogu svjetlucati ove jeseni.

metalik metalik2

5. Mornarica nastupa

Vojnički stil se manifestira najviše u obliku klasične jakne, sa duplim kopčanjem. Bila to kraća jaknica ili duži kaput nećete pogriješiti

navy navy2

6. Fine zakrpe

Zakrpe nisu sačuvane samo za majice i suknje na kojima mogu izgledati odlično. Na ovogodišnjem tjednu mode kreatori su se poigrali krznenim kaputima sastavljenim od nekoliko komada različitog krzna, geometrijskim oblicima od različitih krzna, ali i krojevima.

zakrpe zakrpe2

7. Pliš

Već smo se ove zime uvjerili da je pliš poželjan na raznim komadima odjeće- od cipela do majica. Ove jeseni pliš ćemo nositi na haljinama, odjelima, jaknama,…

plis plis2

8. Sportski autoritet

Devedesete se vraćaju na velika vrata kroz sportsku eleganciju.

sport sport2

9. Suknje

Suknje nikad nisu ni izašle iz stila, ali ove jeseni ćete poželjeti izvući stare suknje svojih mama i baka iz ormara. Suknje u sklopu odjela u raznim bojama i s raznim uzorcima ovojesenski su must have!

suknja suknja2 suknja3

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0