6 ČETKI KOJE SVAKA ŽENA TREBA IMATI

Ključ dobre frizure često leži u alatima koje koristimo prilikom oblikovanja kose. Prilikom nanošenja šminke koristimo jednu vrstu četkice za puder u kamenu, drugu za puder u prahu, treću za nanošenje sjenila… Znamo i same koliko nam je bitna dobra četkica za maskaru, a najbitniji od svih alata trebala bi biti četka za kosu.

Svaka žena trebala bi imati nekoliko različitih četki i češljića za različite vrste frizura. MagMe vam donosi šest
četki kojima ćete svoju kosu u raznim prigodama lakše dovesti do savršenstva na koje smo navikli u frizerskim salonima.

  1. Ravna četka

cetka1

Primarno namijenjena za frizure koje ne iziskuju volumen, ravna četka je najbolja prema vašoj kosi kad je napravljena od drva i prirodnih materijala. Služi za zaglađivanje i rasčešljavanje kose.

  1. Velika okrugla četka

c5

Idealna za feniranje zahvaljujući praznini koju ima u sredini, olakšava brže sušenje kose. Ukoliko ne koristite sintetičke četke, nećete se morati boriti s elektricitetom kose, a ovakva četka uz malo će vam vještine dati profesionalne kovrče i volumen u kosi.

  1. Četka za raščešljavanje

c3

Četka kojom možete i najgoru situaciju na svojoj glavi u nekoliko minuta razriješiti. S ovom četkom nećete lomiti svoju kosu jer tretira vlas na način da ju otpetljava, a ne vuče. Postala je popularna unazad nekoliko godina, a sada se može naći u gotovo svakoj drogeriji.

  1. Češljić sa tankim „zubima“

c4

Najbolji alat za šiške, tapiranje, kratke frizure, muške frizure ili razdjeljivanje. Često s tankom metalnom drškom i plastičnim zubićima, ovaj češalj je must have u svakoj kupaonici.

  1. Češalj sa širokim „zubima“

c5

Idealan za raščešljavanje mokre kose, ovaj češalj će biti prikladan kod začešljavanja prema zatiljku i bit će nježan prema kosi.

  1. Četka s jastučićem

c4

Odlična za završno češljanje. Za mekane i opuštene lokne. Ova četka će biti od pomoći drugi dan nakon feniranja kako bi vratila volumen kosi. Dovoljno je samo nagnuti glavu prema naprijed, fen usmjeriti tako da kosu češljamo od iza prema licu i volumen će se stvoriti kroz par minuta.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0