5 TRENDOVA LJETNE OBUĆE KOJE BLOGERICE OBOŽAVAJU

  1. Oxfordice s platformom

Ove neobične cipele koje su osvojile svijet zahvaljujući Stelli McCartney, odlične su i za dnevne i večernje kombinacije. Nosive su u gotovo svim sezonama, a vrhunac popularnosti doživjele su u posljednjih nekoliko mjeseci što potvrđuje činjenica da gotovo nema brenda koji nije izdao svoju verziju ovog modela. A dva popularna trenda- oxfordice i platfome u kombinaciji daju odličan rezultat!

8a267ddfcc0471e57dc8d8570e76df23

  1. Espadrile

Espadrile su se vratile na velika vrata ovog ljeta i dolaze slađe nego ikad. Ove simpatične „špagerice“ postale su popularne još četrdesetih godina kada su ih Sophia Loren i Grace Kelly vezale oko gležnjeva. Iznimno su udobne i praktične, a dovoljno jednostavne da odgovaraju svakoj ljetnoj kombinaciji.

12424911_639615309523493_1338039962_n

 

  1. Cipele „na špic“

Trendovi devedesetih u zadnje vrijeme sve više doživljavaju povratak na modne piste i ulice. Cipele „na špic“ jedan su od trendova koji su ovog  proljeća i ljeta postali must have, a odlično se kombiniraju uz hlače, ali i ljetne suknje!

5

  1. Loafer natikače

Loaferice s otvorenom petom zapravo su cipele u obliku natikača. Najpopularniji model svakako dolazi iz modne kuće Gucci koja je pokrenula ovaj trend. Odlične su za poslovnu ili casual kombinaciju, ali s dodatnom dozom udobnosti.

Screen Shot 2016-06-29 at 18.51.39

 

  1. Cipele s petom

Ovaj model također ima svoju najpopularniju veziju s Gucci potpisom. Cipele koje podižu svaku kombinaciju dolaze s petom od tek nekoliko centimetara i često su poluzatvorenog tipa. Ukrasne kopče, sjajni materijali i detalji na ovim cipelama svakako su razlog zašto ovaj model puni instagrame blogerica iz sezone u sezonu.

gucci-metallic-gold-loafers

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0