5 novih Aman hotela koji se uskoro otvaraju!

Hoteli grupacije Aman slove za jedne od najluksuznijih na svijetu zbog apsolutno spektakularnog uređenja, ali i zbog ogromne pažnje koju poklanjaju detaljima. Ovi hoteli s pet zvjezdica su go-to destinacija brojnih slavnih i uspješnih ljudi, a svaki resort s njihovim potpisom garantira jedinstveno iskustvo odmora. Ova grupacija zasad je otvorila sveukupno 37 hotela diljem Sjedinjenih Američkih Država i Kariba, Europe, Afrike te Azije, a u skorijoj budućnosti otvara ih još nekoliko. U nastavku donosimo atraktivne lokacije na kojima se otvaraju potpuno novi Aman hoteli.

Amanvari

Među prvima će se otvoriti Amanvari, novi hotel u meksiškom Los Cabosu, a otvorenje je na rasporedu u 2024. godini. Koncept resorta pruža gostima utočište mira i bijeg od svakodnevice, ali pritom im osigurava sve moderne značajke savršenog odmora. Spoj mora, plaže i ovakvo uređenog hotela garantira veliki uspjeh stoga nas uopće ne čude nagađanja kako će upravo ovo biti jedna od it destinacija za odmor. Naziv hotela na sanskrtu znači mir i voda, a upravo je to ono što gostima planiraju ponuditi u novom meksičkom Aman resortu.

Aman Beverly Hills

Otvorenje ovog hotela predviđeno je za 2026. godinu, a smješten će biti na križanju Wilshirea i Santa Monica Boulevarda. Uz hotel, otvara se i privatan Aman klub, nekoliko vrhunskih restorana te Aman Spa. Posebnost ove lokacije krije se u ogromnim botaničkim vrtovima koje će okruživati čitav hotel.

Aman Miami Beach

Odabir Miamija kao grada u kojem će se otvoriti novi Aman hotel nimalo nas ne čudi, s obzirom na to da je riječ o jednoj od trenutačno najpopularnijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama, koja je procvat doživjela posljednje tri godine, za vrijeme trajanja Covid-19 pandemije. Art deco neboder bit će smjetšen na aveniji Collins te će imati predivan pogled na plažu. Uz New York, ovo je jedan od rijetkih Aman hotela koji će biti smješten u neboderu, a otvorenje je zakazano za 2025. godinu.

Aman Niseko

Na sjeveru Japanu se otvara jedan od najiščekivanijih, ali najspektalukarnijih Aman hotela – planirano otvorenje je za dvije godine! Grad Niseko smješten je u planinama i jedna je od najpoznatijih ski destinacija u Japanu, dok je u proljeće posjećen zbog  prekrasnih plantaža cvijeća. Kako je riječ o jedinom resortu na ovoj lokaciji, Aman Niseko sastojat će se od 31 luksuzne jedinice, a gostima će omogućiti iskustva u prirodi kao što su skijanje, bordanje, planinaranje i druge aktivnosti na svježem zraku. Ovo će ujedno biti četvrti Aman hotel u Japanu.

Aman Nai Lert Bangkok

U gradu poznatom po nevjerojatnim neboderima, 2024. godine, na lokaciji parka Nai Lert, otvorit će se i prvi Aman hotel u Bangkoku. Zelenilo će prevladavati u ovom neboderu koji se proteže na 36 katova, u kojem će se nalaziti 52 hotelska apartmana te oko 50 rezidencijalnih jedinica namijenjenih stanovanju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Aman.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0