@styleheroine

35 najljepših party cipela za blagdansku sezonu

Kada god ne znamo što bismo odjenuli za večernji izlazak ili, pak, neki svečani event, imamo trik koji nas svaki put posluži! Odaberemo jednostavan outfit: bijeli t-shirt, crni sako i traperice ili malu crnu haljinu, a fokus stavimo na obuću. Party cipele ukrašene kristalićima, šljokicama, perjem ili sličnim statement detaljima uvijek mogu spasiti stvar, čak i kada zaista ne znate što biste odjenuli.

@styleheroine nosi natikače nalik onima high street brenda Mango

Upravo su zato party cipele naš go-to izbor za blagdansku sezonu, jer s kupovinom ovakvog modela, čak i odjeća koju godinama nosite, dobiva neko sasvim novo ruho. Izbor je, i kod dizajnerskih i kod high street brendova, ove godine zaista bogat, a modeli koji se nude mogu se uklopiti u svačiji stil – i minimalistički i kombinacije onih koje u blagdanskom razdoblju idu over the top s outfitom.

@vikyandthekid u salonkama nalik onima iz Zara party kolekcije

Iako je već dovoljno upečatljivo da čizme s potpeticom, salonke i sandale krase detalji od kristalića poput Amina Muaddi, Sam Edelman, Paris Texas, Zara i Mango modela, predlažemo da ove godine party outfit podignete na višu razinu i odaberete neke od modela u bojama.

Mango

Klasičarkama će se svidjeti baršunasti Gianvito Rossi model u boji crvenog vina, kao i veoma sličan Jimmy Choo model, dok će ljubiteljice glamura posebno privući ružičasti Stuart Weitzman i plavi Magda Butrym modeli. Tu je i seksepilan Saint Laurent slingback model izrađen od lakirane kože u crvenoj boji i PVC-a te natikače optočene zelenim kristalićima s potpisom talijanske marke Attico koje su idealan izbor za mini haljinu u crnoj boji.

Mango

Gdje god dočekivali Novu godinu, upgradajte svoj blagdanski outfit party cipelama i zabljesnite bez puno truda! U nastavku otkrijte više od 35 fantastičnih modela sandala, salonki i čizama iz aktualnih kolekcija.

Massimo Dutti Studio
Massimo Dutti Studio
Saint Laurent (MyTheresa)
Magda Butrym (MyTheresa)
Amina Muaddi (MyTheresa)
Attico (MyTheresa)
Attico (Net-a-Porter)
Paris Texas (Net-a-Porter)
Magda Butrym (Net-a-Porter)
Gianvito Rossi (Net-a-Porter)
Stuart Weitzman (Net-a-Porter)
Gianvito Rossi (Net-a-Porter)
Paris Texas (Net-a-Porter)
Jimmy Choo (Net-a-Porter)
Gianvito Rossi (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Sam Edelman
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Loriblu (Karla)
Twinset (Karla)
@styleheroine
Mango

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa, Massimo Dutti, Zara, Mango, Sam Edelman

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0