3 nova filma koja željno iščekujemo

Iako trenutačno traje SAG-AFTRA štrajk u Hollywoodu zbog kojeg je (post)produkcija novih filmova stopirana, ipak su ovih dana predstavljeni novi naslovi koje jedva čekamo pogledati. Između ostalog to je zbog zvučnih imena koji se nalaze u glavnim ulogama, a među kojima su Adam Driver, Zendaya i Jacob Elordi, ali i zbog napetih trailera zbog kojih jedva čekamo saznati više o svakoj od priča koje filmovi prikazuju. U nastavku otkrijte najave tri nova filma koje jedva čekamo pogledati!

Ferrari

 

U sklopu filmskog festivala u Veneciji premijerno je prikazan film “Ferrari” s Adamom Driverom u ulogi legendarnog Enza Ferrarija, čovjeka koji je stvorio slavnu automobilsku kuću i modele automobila koji se ubrajaju u najpoželjnije na svijetu. Životna priča tog poduzetnika prikazana je u filmu redatelja Michaela Manna, a scenarij – koji je većinom temelji na biografiji “Enzo Ferrari: The Man and the Machine” sportskog novinara Brocka Yatesa iz 1991. godine – napisao je Troy Kennedy Martin. U filmu se pojavljuju Shailene Woodley, Penelope Cruz, Patrick Dempsey, Jack O’Connell i Sarah Gadon, između ostalih.

Challengers

 

Iako je ovaj film trebao biti premijerno prikazan 15. rujna, to je odgođeno za 2024. godinu. Moramo priznati da nam je to teško palo, nakon što smo pogledali veoma napeti trailer za film redatelja Luce Guadagnina. Radnja prati tri igrača tenisa, koje tumače Zendaya, Josh O’Connor i Mike Faist, koji su se upoznali još kao tinejdžeri, a koji se natječu na teniskom turniru kako bi postali svjetski poznati grand slam pobjednici. Tada se ponovno raspiruju njihova stara rivalstva, na terenu i izvan njega. Jedva čekamo pogledati kako se isprepliću sportske i ljubavne drame u ovom napetom, ali i komičnom, filmu.

Saltburn

 

Glavne uloge u ovom psihološkom trileru tumače Jacob Elordi, Barry Keoghan, Rosamund Pike i Carey Mulligan, a radnja filma prati student na Sveučilištu Oxford koji je uvučen u svijet šarmantnog i aristokratskog kolege iz razreda, koji ga pozove na prostrano imanje svoje ekscentrične i bogate obitelji na ljetovanje koje neće nikad zaboraviti. Scenarist, redatelj i producent ovog filma, koji je smješten na počeku milenija je  Emerald Fennell, početak prikazivanje je u studenom ove godine.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IMDb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0