@ariviere

25 najljepših modela ravnih sandala iz high street i dizajnerske ponude

Napokon iz svojeg ormara možemo izvući ravne sandale u kojima ćemo provesti idućih nekoliko mjeseci. Upravo smo se zato potrudili pronaći najljepše modele koji su dostupni u high street i dizajnerskoj ponudi, jer ovo je definitivno komad koji vam je potreban za upotpuniti ljetnu garderobu.

H&M

Koji god stil njegovali, ravne sandale s remenčićima, pristajat će uz dnevne, poslovne i večernje lookove – bilo da više volite nositi suknje, haljine ili hlače. Ove sezone ponuda je bogata gladiator modelima, poput onih koje je kreirala Alex Riviere Seiber u suradnji s brendom Manebi. U high street verziji sličan je model dostupan u ponudi marke H&M, dok ćete dizajnersku varijantu pronaći u metalik zlatnom modelu kuće Gianvito Rossi.

Ancient Greek Sandals (MyTheresa)

Ako tražite atraktivan večernji model obavezno provjerite ponudu brendova Rene Caovilla i Ancient Greek Sandals koje sežu sve do sredine lista, a ukrašeni su sitnim, suptilnim kristalićima.

Zara

Minimalizam je odlika sandala s potpisom Prade i Aquazzure, dok su Zara i Massimo Dutti ponudili modele ukrašene detaljima poput metalnih remenčića ili, pak, poludragog kamenja. U nastavku otkrijte naše favorite iz akutalne high street i dizajnerske ponude.

Jimmy Choo (MyTheresa)
Gianvito Rossi (MyTheresa)
Aquazzura (MyTheresa)
Brunello Cucinelli (MyTheresa)
Magda Butrym (MyTheresa)
Saint Laurent (MyTheresa)
Gianvito Rossi (MyTheresa)
Rene Caovilla (MyTheresa)
Valentino (MyTheresa)
Prada (MyTheresa)
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Alex Riviere x Manebi
Alex Riviere x Manebi

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Zara, Mango, Massimo Dutti, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0