Mango

20 najljepših sandala iz high street dućana

Iznimno se veselimo činjenici da ćemo kroz koji tjedan čizme zamijeniti sandalama, a to nam je dalo povoda da malo istražimo high street ponudu u potrazi za najljepšim modelima. U kolekcijama brendova Zara, Mango, H&M, & Other Stories i Massimo Dutti, već se sad, unatoč tome što se nalazimo u zimskom periodu, mogu pronaći fantastične sandale s potpeticom zbog kojih ćete poželjeti da proljeće stigne čim prije.

Kad je potpetica u pitanju, dizajneri su za nadolazeću sezonu stavili fokus na udobnost pa većinu modela krasi tanka potpetica visine od tri do osam centimetara. Modeli se ističu tankim remenčićima koji se vežu oko nogu čime se može personalizirati izgled sandala, a ove je godine bogata ponuda i natikača s potpeticom – o modelu špic siluete iz Zarine kolekcije već smo pisali.

Ovog proljeća nosit će se metalik sandale, ukrašene kristalićima i u jarkim bojama, a svatko će moći pronaći high street model koji će se uklopiti u njihov stil. U nastavku otkrijte 20 najljepših modela iz aktualne ponude high street dućana.

Mango
& Other Stories
& Other Stories
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Massimo Dutti
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0