H&M Home

20 najljepših dekica za zimu

S obzirom na vremensku prognozu u kojoj je najavljena kiša tijekom vikenda, sve planove smo – otkazali. Slobodne dane provest ćemo odmarajući u toplini svojeg dnevnog boravka, uz neki dobar film na Netflixu i kokice te upaljene mirisne svijeće za atmosferu, a ono što nam nedostaje da bi cozy ugođaj bio potpun je i mekana (vunena) dekica. Na sreću, brendovi za uređenje doma kao što su IKEA, H&M Home, Zara Home i Mango Home u svoje su zimske kolekcije uvrstili pregršt modela koje možete uklopiti u svoj interijer.

H&M Home

 

Ono što dolazi u fokus svake hladnije sezone je definitivno karirani uzorak, a takve modele dekica možete pronaći u ponudi brendova H&M Home i Zara Home, u jesenskim nijansama. Uz neutralne tonove poput bež, sive, smeđe i bijele, ove godine u kolekcijama brendova mogu se pronaći i bordo modeli – s obzirom na to da je ta boja apsolutni hit sezone jesen/zima 2023.

Mango Home

Kao mikro trend – o kojem smo već pisali i u odjeći, definitivno se ističu pletenice kao detalj na dekicama, koji odaju dojam luksuza i tradicionalnog stila.

Mango Home

Većina modela koje smo izdvojili izrađeni su od 100-postotne vune ili, pak, mješavine vune i drugih materijala, a na našoj listi svoje mjesto su pronašle i ultra mekane dekice izrađene od alpaka vune i kašmira. U nastavku otkrijte 20 najljepših dekica koje trenutačno možete kupiti.

Soho Home (Net-a-Porter)
Johnstons of Elgin (Net-a-Porter)
Lapuan Kankurit (Finnish Design Shop)
Iittala (Finnish Design Shop)
Fritz Hansen (Finnish Design Shop)
Mango Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
H&M Home
IKEA

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Finnish Design Shop, IKEA, H&M Home, Zara Home, Mango Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0