Mango

15 haljina iz novih kolekcija koje želimo

Dobra haljina must have je u svačijem ormaru! Bilo da je riječ o modelu u kojem se osjećate najbolje, posljednjem it komadu ili, pak, dizajnerskoj haljini o kojoj ste dugo maštali, garantirano je da ćete upravo taj komad najčešće izvući iz ormara u trenucima kad “nemate ništa za odjenuti”. U ljetnim danima haljine su go-to i za poslovne prilike, a redovit su izbor kad su u pitanju svečanija događanja ili posebne prilike. Pa ako vam u garderobi nedostaje baš jedna takva haljina, u nastavku smo otkrili 15 modela koji su nama zapeli za oko.

Jedan od glavnih kriterija koje imamo prilikom kupnje haljine, pogotovo ako je riječ o high-end brendu, je da je riječ o modelu koji možemo nositi u različitim prilikama, a ne onom koji ćemo jednom odjenuti i onda gurnuti u neki mračan kutak garderobe. Među takve primjerke ubraja se cvjetna midi haljina brenda La DoubleJ koja će biti prikladna za ljetno ili jesensko vjenčanje, ali ćete je, uz ravne natikače umjesto sandale s potpeticom, kasnije moći nositi i na ljetni date night.

Pletene haljine poput onih koje u svojoj kolekciji imaju Ganni, COS, Loewe i Khaite poznate su kao heroji garderobe jer su iznimno nosive – u prijelaznom razdoblju još uvijek ih možete kombinirati sa sandalama s potpeticom ili balerinkama, dok ćete ih tijekom jeseni i zime moći nositi i na čizme do koljena. U nastavku otkrijte 15 dizajnerskih i high street haljina koje smatramo dobrim ulovom!

Staud (Net-a-Porter)
The Attico (Net-a-Porter)
Rotate Birger Christensen (Net-a-Porter)
Loveshackfancy (Net-a-Porter)
Loewe (Net-a-Porter)
Zimmermann (Net-a-Porter)
Khaite (Net-a-Porter)
La DoubleJ (Net-a-Porter)
Ganni
Ganni
COS
COS
Zara
Zara

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Zara, COS, Ganni, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0