@runeaas

10 parfema na bazi vanilije koje obožavamo

Parfemi s aromom vanilije nešto su što nam nikad neće dosaditi i za mirisima s tom notom posežemo stalno, neovisno o razdoblju godine ili prilici. Iako mnogi aromu vanilije smatraju iznimno slatkastom te je možda čak i izbjegavaju u mirisima koje nose, uparena s drugim notama može djelovati iznimno raskošno i moćno. Topao, kremasti ton vanilije može pobuditi osjećaj ugode, a i djelovati veoma sofisticirano.

@boy__smells

Mirisa s vanilijom, koji djeluju toplo i ugodno, a imaju i ono dodatno nešto zaista je mnogo na tržištu. No, svaka je kombinacija jedinstvena pa će neki obožavati one u potpunosti oplemenjene gurmanskim notama, dok će drugi pak posezati za parfemima u kojima vanilija ne prevladava, ali je prisutna.

U posljednje vrijeme ovi su mirisi postali iznimno popularni i na TikToku na kojima hashtag #vanillaperfume ima više od 569 milijuna pregleda, a među omiljenima korisnicima te društvene mreže nalazi se Kayali Vanilla 28. Ukusni i topli mirisi na bazi vanilije djeluju iznimno luksuzno, ali i senzualno, čemu je dokaz nova kreacija Toma Forda pod nazivom Vanilla Sex.

Među našim favoritima nalaze se definitivno i Byredo Vanille Antique – ekstrakt parfema koji će vas u potpunosti opčiniti, kao i Parfums de Marly Althair o kojem smo vam već pisali. U nastavku otkrijte 10 mirisa na bazi vanilije koje obožavamo!

DS Durga Deep Dark Vanilla
Tom Ford Vanilla Sex (Lana parfumerija)
Byredo Vanille Antique
Dior Vanilla Diorama
Maison Margiela Replica Coffee Break (Douglas)
Kayali Vanilla 28 (Cult Beauty)
Parfums de Marly Althair (Lana parfumerija)
Boy Smells Vanilla Era
Giardini di Toscana Bianco Latte (Top parfumerija)
Diptyque Eau Duelle (Modus design shop)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, DS Durga, Top, Douglas, Lana parfumerija, Boy Smells, Cult Beauty, Byredo, Modus

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0