@agentprovocateur

10 najljepših setova donjeg rublja koje možete nositi ovog Valentinova

Romantika je ovih dana u zraku! Osim što planiramo date night ili, pak, kratko putovanje s partnerom povodom Valentinova, razmišljamo i o tome što ćemo nositi povodom najromantičnijeg dana u godini. A uz crvenu haljinu, koja je neizostavan odabir za tu večer, biramo i čipkasto donje rublje – u bojama koje simboliziraju ljubav, crvenoj i ružičastoj.

Delikatna čipka te mekana svila ili saten uvijek su prvi odabir kad je donje rublje u pitanju, a isto tako, vjerni smo određenim brendovima čiji dizajn nikad ne razočara. Od onih luksuznih definitivno se ističe Agent Provocatuer, koji u svojoj ponudi ima širok raspon modela koji pristaju svakoj figuru i uklapaju se u svačiji stil. Nama su za oko zapeli balconette modeli grudnjaka, u nježnoj ružičastoj i crnoj boji, koji se ističu kombinacijom prozirnih i neprozirnih dijelova.

@agentprovocateur

Brend Kiki de Montparnasse u svojoj je kolekciji povodom Valentinova predstavio pomalo retro model izrađen od crvene svile, a vrlo se sličan model može pronaći i u H&M novitetima. Kad su high street brendovi u pitanju, švedski modni gigant definitivno prednjači u opsežnom izboru setova donjeg rublja, a uz one klasične, s grudnjacima sa žicom i korzetima, u njihovoj kolekciji pronaći ćete i delikatne, mekane modele u obliku trokutića.

Crvena i ružičasta vladaju i ponudom talijanskog brenda Intimissimi, kojima je mnogima go-to adresa za kupnju kvalitetnog, luksuznog čipkastog donjeg rublja, po pristupačnijim cijenama. U nastavku otkrijte naših 10 favorita iz aktualnih kolekcija!

Agent Provocateur (Net-a-Porter)
Intimissimi
Intimissimi
Zara
H&M
H&M
H&M
Agent Provocateur (Net-a-Porter)
Agent Provocateur (Net-a-Porter)
Kiki de Montparnasse (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, Intimissimi, H&M, Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0