Znamo brend it jakne koju je nosila Sofia Richie Grainge!

Pomama za stilom Sofije Richie Grainge i dalje ne prestaje, a ako je suditi po brzini kojom se komadi koje nosi rasprodaju, neće uskoro ni prestati. Neformalno prozvana kraljicom “quiet luxury” stila, ova it djevojka postavlja nove trendove i predstavlja još nerazvikane modne brendove široj javnosti.

Posljednji komad koji je zaludio društvene mreže je jakna francuskog brend Destree. Modnu marku su 2016. godine osnovale Géraldine Guyot i Laetitia Lumbroso, a inspiraciju za kreacije pronalaze u suvremenoj umjetnosti. Njihov je model Richie Grainge odabrala za nastup svojeg oca Lionela Richieja, koji je bio jedan od izvođača na krunidbi britanskog kralja Charlesa.

@lianaajrapetova

Love this Destree jacket so much!!!! #grwm #ootd #sofiarichie

♬ original sound – Liana Ajrapetova

Svileni komplet u boji fuksije, koji se sastojao od crop jakne naglašenih ramena i hlača na crtu, bio je pun pogodak, a osim u ovoj varijanti dostupan je u još nekoliko verzija. Svilena jakna pod nazivom Amoako u boji fuksije, posebno nam je privukla pažnju, a osim u jarkim bojama, modeli su dostupni i u nekoliko uzoraka.

@stylewithsoco

this is legit the chicest jacket eva #fyp #getdressedwithme #sofiarichie #sofiarichieoutfit #destree #outfitideas #outfitoftheday #buildanoutfit #officeoutfit

♬ original sound – soco

Cijena jakne iznosi između 360 eura i 390 eura, ovisno o uzorku i boji, a dostupne su za kupnju putem njihovog službenog webshopa.

AMOAKO JACKET SMART FUCHSIA

AMOAKO SMART WHITE

AMOAKO JACKET JACQUARD FUCHSIA

AMOAKO JACKET FLOWER PRINT

AMOAKO JACKET SMART BLACK

AMOAKO JACKET SMART STRIPES GOLDEN BEIGE

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Destree

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0