Zavirite u predivan Chanel butik u Saint-Tropezu!

Elitno ljetovalište na Azurnoj obali, omiljena je destinacija mnogih Europljana tijekom ljetne sezone. Baš kao kuća za odmor u kojoj je zadovoljstvo okupljati se svake godine, vila La Mistralée ponovno se pretvara u sezonski butik modne kuće Chanel smješten u srcu u Saint-Tropeza.

Estetika i DNA brenda Chanel stapaju se u topli ambijent ove adrese, okupane blagim mediteranskim ljetnim svjetlom. U cijeloj vili, bež tonovi travertinskog poda ističu ružičasto-bež zidove i miks crne i bijele boje koji je svojstven za kuću. Elegantno namještene, različite sobe butika dočaravaju privatne odaje Gabrielle Chanel: u predvorju, stolica smještena je uz Goossensov stol na kojem se nalazi izbor modnih dodataka brenda.

Salon krasi velika baršunasta klupe boje žute, inspirirana sofom osnivačice kuće koja se nalazila u njezinom stanu na adresi Rue Cambon 31, koja dodatno pojačava ovu atmosferu dobrodošlice. Uokolo, niše ugrađene u zidove predstavljaju izbor silueta i dodataka iz kolekcije ready-to-wear za sezonu proljeće/ljeto 2022.

U potpunosti pokrivena velikim bijelim eteričnim zavjesama, veranda je prožeta nježnim sjajem. I svijetao i intiman, prostor je inspirirao je prozračan dizajn polica i vješalica na kojima je izložena odjeća. Veliki stol ukrašen mozaikom pločica u marokanskom stli poziva na otkrivanje kolekcije torbica iz aktualne sezone, dok su satovi i nakit, uključujući kolekcije Coco Crush i N°5 te najnovije kreacije satova J12, Première i Boy-Friend, raspoređeni u elegantnim konzolama.

U vrtu, istinskoj oazi mira, bujaju velike bijele bugenvilijama, nalaze se crni metalni lampioni, ležaljke i namještaj od kovanog željeza. U blizini bazena, na drvenoj terasi, salon u bijelom platnu odjekuje estetikom karakterističnom za mediteranske vile, a u tom dijelu klijenti mogu isprobati cipele izložene u kući uz bazen, uređene u istom duhu kao i vila.

Predstavljajući različite kolekcije Chanela tijekom ljetne sezone, butik će biti otvoren od 8. travnja do kraja rujna 2022 na adresi Avenue du Général Leclerc 1 u Saint-Tropezu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0