Zara predstavila svoju verziju popularnog Louboutin modela – razlike su minimalne

Engleska riječ “dupe” je jedna od najpopularnijih ove godine, a sinonim je za jefitnije verzije izrazito skupih i popularnih proizvoda. S obzirom na to da u današnje vrijeme brendovi stalno izbacuju nove proizvode, ne čudi nas da većina uvijek traži dupe verziju istih jer si tu može priuštiti. Zara je svakako predvodnik dupe trenda, a mi smo se posebice oduševili kada smo vidjeli njezinu verziju popularnih Louboutin Me Dolly sandala na petu.

Me Dolly jedan je od najpoplarnijih novih modela brenda Christian Louboutin, i dolazi u nekoliko boja. Metalik verzija iznimno je tražena pa je i većinu vremena ovaj model rasprodan. S potpeticom od 10 cm, ovu sandalu na petu platit ćete 745 eura.

Zarina vezija ovih sandala dolazi u metalik verziji, a visina potpetice iznosi 11 cm stoga je jednako ugodna za nošenje, baš kao i high-end original.

Cijena ovih sandala na petu iznosi 39,95 eura, a u nastavku pogledajte detalje. Klikom na sliku dođite do željenog proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Christian Louboutin, Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0