Reformation

U dućane su već stigli kupaći kostimi! Ovo je 30 najljepših modela…

Nismo još ni dočekali kalendarsko proljeće, a dizajnerski i high street brendovi nam već poručuju kako bismo se trebali početi pripremati za ljetne praznike! Naime, ovih smo dana među novitetima u Zara, H&M i COS kolekcijama zamijetili i zavidnu količinu kupaćih kostima, a i losanđeleški brend Reformation predstavio je jučer kampanju u čijem su fokusu samo kupaći kostimi.

Zara

Ako mislite da je definitivno prerano za odabir kupaćih kostima, savjetujemo vam da ne gledate na kalendar, jer neki od ovih komada – bilo da je riječ o onima iz high street ili dizajnerskih kolekcija – izgledaju toliko dobro da smo sasvim sigurni da će biti rasprodani do trenutka kad ćete tražiti kupaći kostim za ljetovanje. Nije nimalo loše da tu kupnju ne ostavite za zadnji čas, a sa samo jednim pogledom na neke od ovih modela, shvatit ćete zašto ih smatramo neodoljivima.

Reformation

Definitivno možemo primijetili kako će ove ljetne sezone vladati minimalizam i elegancija u kategoriji kupaćih kostima. Osim što su klasični krojevi na cijeni, kombinacija crne i bijele boje dominira ponudom. Retro gaćice visokog struka također su i dalje tražene kad su u pitanju dvodijelni modeli, a u kategoriji jednodijelnih badića, osim onih sasvim jednostavnih, pomalo sportskih, pažnju su nam privukli i modeli s detaljima od metala, keramike i kornjačevine.

Massimo Dutti

Detalji poput volana i 3D cvjetnih aplikacija apsolutni su hit i u nadolazećoj sezoni, a kad su uzorci u pitanju, neće biti konkurencije leopard printu. U nastavku otkrijte 30 najljepših kupaćih kostima iz high street i dizajnerskih kolekcija koje možete kupiti već danas!

Massimo Dutti
H&M
H&M
H&M
H&M
COS
COS
COS
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Reformation
Reformation
Reformation
Jade Swim (MyTheresa)
Same (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Adriana Degreas (MyTheresa)
Johanna Ortiz (MyTheresa)
Johanna Ortiz (MyTheresa)
Karla Colletto (MyTheresa)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Reformation, Zara, H&M, COS, Massimo Dutti, Net-a-Porter, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0