Trudnica čiji stil volimo: Hailey Bieber

Od trenutka kad je na Instagramu objavila vijest o trudnoći 9. svibnja, Hailey Bieber nas svakodnevno impresionira cool trudničkim outfitima. Sretnu vijest podijelila je putem trudničkog fotosessiona s fotografijama u rustikalnom stilu, a romantičan video prikazao je influencericu u bijeloj čipkastoj haljini dugih rukava i odgovarajućem velu s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent.

@justinbieber
@haileybieber

Prije objave trudnoće, Bieber je često nosila oversized odjeću kako bi prikrila trudnički trbuh, no nakon što je vijest podijeljena, nastavila je nositi svoje omiljene komade odjeće. Na jednoj fotografiji s njihovog babymoon putovanja u Japanu, trudnica nosi bijelu košulju s gumbima, uglavnom otvorenu kako bi pokazala svoj trbuh. Uparila je taj model s vrećastim plavim trapericama, velikim crnim sakoom te crnim loafericama s kvadratnim vrhom brenda Loewea što čini pravu kombinaciju u “cool girlboss” stilu.

@justinbieber

Sličan je outfit ponovila i nekoliko dana kasnije, samo je umjesto sako odabrala jaknu s naglašenim rukavima i zadržala iste traperice i loaferice. Trudnički stil američke influencerice odiše elegancijom i ležernošću, dok ostaje vjerna svojoj prepoznatljivoj estetici.

@justinbieber

Zanimljivo je da, iako je trudna, Bieber uglavnom nosi istu odjeću koju je nosila i prije trudnoće. Toliko je posvećena svom osobnom brendu i stilu koji je pažljivo izgradila da bi bilo teško primijetiti razliku između njezinih outfita prije i tijekom trudnoće, osim očitog trudničkog trbuha. Stil Hailey Bieber već dugo slovi za jedan od omiljenih izvora modnih inspiracija, bili da je riječ o casual outfitima s prizvukom devedesetih ili, pak, glamuroznih i elegantnih koje nosi na crvenom tepihu.

@haileybieber
@justinbieber

Justin Bieber, ponosni budući otac, neumorno dokumentira trudnoću svoje supruge. Otkako su početkom ovog mjeseca otkrili da očekuju svoje prvo dijete, Justin revno ažurira obožavatelje putem Instagrama o njihovim avanturama te time, sasvim nesvjesno, pruža uvid u trudnički stil svoje supruge.

@justinbieber

U svojih 27 godina, Hailey Bieber je potvrdila svoj status modne ikone. Kao jedna od rijetkih poznatih osoba koja je izgradila jedinstveni modni identitet, američka influencericaq je poznata po miksu muških i basic komada, trendovskih modnih dodataka kao što su Saint Laurent sunčane naočale uskih okvira i nepretencioznom pristupu kombiniranju odjeće.

Njezin je trudnički stil samo nastavak njezinog prepoznatljivog modnog izričaja, ističući sposobnost ove trudnice da ostane vjerna sebi dok prihvaća nove životne faze.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0