Stigla je nova Peau kolekcija koja spaja seksepilnost i udobnost na najljepši način

Ljetna sezona je pred vratima što znači da nam je stigla i nova kolekcija Peau kupaćih kostima

Već dobro poznati hrvatski brend Peau i ove godine pripremio je nešto posebno za sve pripadnice ljepšeg spola. Ove sezone s ponosom predstavljaju kolekciju pod nazivom “Oasis” – koja priziva osvježavajuće i opuštajuće ljetno utočište.

Peau u novoj kolekciji i dalje ostaje vjeran svojim prepoznatljivim krojevima, ali donosi i nekoliko uzbudljivih noviteta koji će zasigurno postati must have komadi za plažu.

Djevojke koje stoje iza brenda – Mia Matić i Ema Pilić, posebnu pažnju posvetile su odabiru tkanina, uvodeći terry materijal i nabrani materijal koji već na prvi dodir donose novi osjećaj luksuza i udobnosti.

U novoj kolekciji tako se nalaze nabrane suknje koje se mogu kupiti zasebno ili kao komplet s kupaćim kostimom, što omogućava veću fleksibilnost u kombiniranju i slaganju idealnog ljetnog outfita.

Također, Peau predstavlja potpuno nove terry komplete koji se sastoje od košulje i hlača, a koji se savršeno slažu s prepoznatljivim bojama brenda i idealni su za opuštajuće ljetne dane.

Što se tiče boja koje prevladavaju u kolekciji, djevojke su ostavile svoje dobro poznate nijanse Choco, White Sand i Tobacco dok je nova boja kao pop of color za ovu sezonu Lilac.

Sami vizuali ovogodišnje kampanje zaista su nešto posebno. Cijela kampanja snimljena je na film, analognom fotografijom kroz oko brazilske fotografkinje Barbare Brasil, koja tko donosi autentičan umjetnički dojam. Model za ovu sezonu je Nina Petreš, koja je bila i dio prve
Peau kampanje, što posebno zaokružuje cijelu priču.

“Jako smo ponosne na sve naše Peau modele, one koje su sudjelovale u kampanjama, ali i na one koje u svakodnevnom životu biraju i nose Peau badiće. Uvijek nam je drago vidjeti cure na Instagramu koje nas tagiraju noseći Peau jer nam to daje dodatni vjetar u leđa da nastavimo još jače i bolje, te potvrdu da zaista sudjelujemo u stvaranju komada u kojima se žene osjećaju samouvjereno i posebno”, istaknule su osnivačice brenda.

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda, a brend možete pratiti i na Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Modeli: Mia Matić, Nina Petreš

Fotografije: Barbara Brasil

Kosa: Salon Teuta

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0